Niemand zal nog ontkennen dat we snel in actie moeten komen voor een leefbare aarde. Maar hoe? Lees meer over wat u kan doen en wat wij (gaan) doen!

Isoleren? Pak het zelf aan

Heeft u een eigen woning en bent u handig? Ga zelf aan de slag en isoleer uw dak, vloer en/of muren. Wij helpen u graag op weg met informatie en een tegoed van maximaal €1.000 om isolatiemateriaal mee te kopen.

Wilt u liever eerst advies? Maak een gratis afspraak met één van onze Doe-het-zelf-coaches.

Meer informatie over isolatieactie

24 energie bespaartips

Wilt u energie besparen? Naast de grotere maatregelen zoals isoleren en bijvoorbeeld een (hybride) warmtepomp zijn er ook kleinere maatregelen die u kunt nemen. We hebben een handige A3-poster waarop veel tips staan. Heeft u liever een papieren versie? Deze kunt u ophalen bij de balie van het gemeentehuis, inclusief een gratis douchetimer. Want korter douchen is één van de tips om energie te besparen.

Het Zakelijk Energieloket Overbetuwe

Duurzaam ondernemen

Het Zakelijk Energieloket Overbetuwe biedt informatie over de verduurzaming van uw bedrijf. U vindt hier interessante energiebesparende maatregelen per sector, informatie over subsidies en financieringsmogelijkheden en de actuele wet- en regelgeving. Daarnaast vindt u per thema een overzicht van vakspecialisten en partijen waarbij u terecht kunt voor maatwerkadvies en ondersteuning bij de uitvoering.

Zakelijk Energieloket Overbetuwe

Laatste nieuws over duurzaamheid

Meer nieuws