U betaalt de gemeentelijke belastingen binnen 2 maanden of in termijnen met automatische incasso. U kan online met DigiD of e-Herkenning een automatisch incasso regelen. U kunt hier ook uw automatische incasso stoppen of wijzigen.

Online automatische incasso regelen

Automatische incasso

U kunt de aanslag automatisch betalen in maximaal 10-maandelijkse termijnen. Het bedrag wordt dan elke maand, op de laatste werkdag van de maand van uw rekening afgeschreven. De afschrijvingen starten in de maand na ontvangst van de aanslag.

Stopt u de incasso, dan betaalt u het bedrag dat u nog moet betalen binnen de betaaltermijn van de aanslag. Dit kan ook contant of met de pin op het gemeentehuis. Maak hiervoor een afspraak.

Let op!  Als de aanslag minder is dan €50,- of meer dan €45.000,- betaalt u de aanslag binnen 2 maanden na de datum van het aanslagbiljet.

U kunt ook gebruik maken van de formulieren voor:

U stuurt het formulier naar:

Gemeente Overbetuwe
t.a.v. Team Financiën/Belastingen
Antwoordnummer 175
6660 VB Elst

Een postzegel is niet nodig.

Zelf overmaken

Maakt u het bedrag zelf over, dan betaalt u het bedrag binnen 2 maanden. Vermeld bij betaling altijd het biljetnummer dat op het aanslagbiljet staat, anders wordt uw betaling niet verwerkt. Om extra aanmaningskosten te voorkomen, betaalt u voor de vervaldag die op het aanslagbiljet staat.

Het IBAN-nummer van de gemeente is: NL 25 BNGH 0285 092 022.