Wandelbrigade Get 2gether Overbetuwe

Wist u dat u in onze gemeente heerlijk kunt wandelen? Er zijn maar liefst elf routes met wegwijsbordjes. Ook hebben we 'ommetjes' van ongeveer 6 kilometer in Driel, Herveld/Andelst, Heteren, Hollanderbroek, Randwijk en Valburg. De wandelbrigade controleert de wandelroutes en verhelpt kleine problemen aan de routes. Loop een keer met ons mee!

wandelbrigade maakt bewegwijzering schoonWandelgroep Get 2gether is een actieve groep wandelaars die in de oneven weken op de vrijdagochtend 5 en 10 kilometer wandelt. Vanaf 9.00 verzamelen de wandelaars bij het sportpark 'Jan van Baal' in Herveld. Ze vertrekken om 9.30 uur. U bent van harte welkom om mee te lopen.

Wandelroutes samen nalopen

De brigade bestaat uit een aantal leden van Wandelgroep Get2gether. Ze lopen de routes minimaal twee keer per jaar na. Ze letten er dan op of de route duidelijk zichtbaar is aangegeven en of er geen beschadigingen aan wegwijzerpaaltjes zijn. Ook letten ze op de veiligheid. De wandelbrigade draagt op deze manier bij aan een mooi en schoon wandellandschap in de gemeente Overbetuwe.

Tijdens de wandeling maakt de brigade de wegwijzerbordjes en de infoborden van de route schoon.

Meer informatie over wat Wandelgroep Get 2gether doet
 

logo van Get 2Gether op de achterkant van een t-shirt