Vrijdag 12 juli ontvangst Overbetuwse 4Daagse lopers gemeentehuis

Woont u in Overbetuwe en loopt u de 106e editie van de Nijmeegse 4Daagse? Kom dan op vrijdag 12 juli naar de ontvangst van alle Overbetuwse wandelaars door burgemeester Patricia Hoytink-Roubos.

Ieder jaar nemen zo’n 300 inwoners van Overbetuwe deel aan het grootste en sportiefste wandelfestijn ter wereld. Bij elkaar zijn ze goed voor gemiddeld 48.000 kilometer in 4 dagen. Burgemeester Patricia Hoytink-Roubos wil deze wandelaars, namens de gemeente Overbetuwe, veel wandelplezier toewensen en hen aanmoedigen om de eindstreep op de Via Gladiola te bereiken. Zij nodigt daarom de Overbetuwse 4Daagse wandelaars uit voor een ontvangst op het gemeentehuis.

Programma

De ontvangst vindt plaats op vrijdag 14 juli in de hal van het gemeentehuis in Elst van 17.00 tot 18.00 uur. De ingang is via het bordes van de oudbouw. Als officiële start van het 4Daagse gevoel in Overbetuwe wordt de 4Daagsevlag gehesen. Aansluitend wordt er een groepsfoto genomen. Natuurlijk is er ook gelegenheid om gezellig met elkaar te kletsen onder het genot van een hapje en drankje.

4Daagsekruis

Het dragen van het 4Daagsekruis wordt op prijs gesteld.

4Daagse attentie

Bent u een 4Daagse loper dan ontvangt u het Blauwe Dinsdagshirt. Neem hiervoor het bewijs van inschrijving mee. Houd deze bij binnenkomst gereed en laat deze bij de entree zien.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om deze middag aanwezig te zijn, maar wilt u wel graag het shirt ontvangen? Op vertoon van uw inschrijving of het startbewijs kunt u dit op maandag 17 juli ophalen op het gemeentehuis. Daarbij geldt wel: zo lang de voorraad strekt.

Het college van burgemeester en wethouders hoopt veel Overbetuwse wandelaars van de 105ste Nijmeegse 4Daagse te ontmoeten. En natuurlijk zien wij u graag op Blauwe Dinsdag! Onze blauwe traditie, waarbij we de 4Daagse meer kleur geven.