Ondernemers hebben zorgen over hun bedrijf en de toekomst van de agrarische sector. Wij begrijpen deze zorgen. Dat was voor ons mede de aanleiding om in september 2023 te starten met het onderzoek ‘Boeren en tuinders Overbetuwe aan het woord’. Door met agrarische ondernemers in gesprek te gaan, willen we betere inzichten krijgen in hun uitdagingen, kansen en zorgen. De gesprekken zijn inmiddels allemaal afgerond. De coaches hebben de belangrijkste resultaten uitgewerkt in een conceptverslag.

Terugkombijeenkomst

We delen de resultaten van het onderzoek met boeren en tuinders tijdens een besloten terugkombijeenkomst op woensdagavond 6 maart. Alle boeren en tuinders hebben hiervoor een uitnodiging per brief en/of mail gekregen. De bijeenkomst is van 20:00 tot 21:30 uur in Zalencentrum De Hoendrik in Herveld (Het Dorpsplein 22). De deuren zijn vanaf 19:45 uur open. Aanmelden kan tot en met zondag 3 maart.

Aanmelden Terugkombijeenkomst(externe link)

Programma

Tijdens de bijeenkomst delen de coaches hun bevindingen. We bespreken daarna in kleine groepjes de resultaten en aanbevelingen. Tot slot gaan we in op de vraag hoe we een vervolg willen geven aan dit onderzoek en de samenwerking met de agrarische sector.

Vragen

  • Neem voor vragen contact op met Monique Vissers, via telefoonnummer 0481 36 22 21 of mail naar bedrijvenloket@overbetuwe.nl
  • Op de pagina Ondernemen staat veel informatie over ondernemen in Overbetuwe. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact op met onze accountmanager bedrijven Fabian Miceli, telefoon 0481 36 22 21.