Waar dient u rekening mee te houden tijdens de 4daagse? 

Bereikbaarheid hulpdiensten

De hulpdiensten zijn op de hoogte van de doorkomst van de 4Daagse en de afsluitingen. Zij kunnen, in geval van nood, altijd uw woning bereiken. Bent u afhankelijk van hulp aan huis (bijvoorbeeld Thuiszorg)? Vergeet dan niet uw verzorgende(n) te informeren over de beperkte bereikbaarheid op 18 juli. 

Geef wandelaars de ruimte

Er wandelen op 18 juli meer dan 45.000 wandelaars door onze gemeente. Daarnaast zijn er vele supporters die de lopers aanmoedigen. Komt u ook naar het parcours, ga dan lopend of pak de fiets. Vraag ook uw introducees om op de fiets, of met het openbaar vervoer te komen. Geef wandelaars ruim baan en steek alleen over als dat echt moet en kan. Houd daarnaast kinderen en huisdieren goed in de gaten. Als het warm is op 18 juli, dan maakt u de wandelaars heel blij met koel, fris drinkwater.

Aangepaste routes bussen 18 juli

Bussen rijden tijdens de doorkomst van de 4Daagse in Overbetuwe andere routes en op andere tijden. Kijk voor meer informatie over haltes, routes en tijden op www.breng.nl(externe link).

Bevoorrading van bedrijven kan lastig zijn

Leveranciers van bedrijven op het bedrijventerrein in Elst kunnen last hebben van wegafzettingen op 18 juli. Bedrijven die deze dag bevoorraad moeten worden kunnen het beste hun leveranciers en bezoekers vragen hier rekening mee te houden. 

Ligt uw bedrijf langs de route? Geef uw bedrijf dan op deze Blauwe Dinsdag een feestelijke uitstraling door blauwe versiering aan te brengen.