De kruising Olympiasingel – De Pas wordt aangepast om verkeer van en naar de nieuwbouwwijk te ontsluiten. Ook maken we de kruising veiliger voor fietsers. Graag informeren wij u over de werkzaamheden, planning en bereikbaarheid.

Planning en werkzaamheden

De werkzaamheden starten maandag 29 januari. We verwachten het werk begin mei af te ronden. De planning is onder meer afhankelijk van de weersomstandigheden.

Bereikbaarheid

Het werk wordt zo uitgevoerd dat het verkeer tijdens de werkzaamheden altijd vanuit één richting langs de werkzaamheden kan rijden. Vanaf de Rijksweg-Zuid rotonde is het eenrichtingsverkeer richting de afslag naar de Kraft Heinz-fabriek en de Industrieweg Oost. De bedrijven en woningen tot en met de TEOstraat blijven in 2 richtingen bereikbaar. Fietsers kunnen altijd vanuit beide richtingen passeren. Afhankelijk van de fase waaraan we op dat moment werken zal dat via de zuidkant of noordkant van de kruising zijn. Uiteraard wordt dit met borden aangegeven.

Sportpark De Pas met de auto bereikbaar

Sportpark De Pas is tijdens de uitvoeringsperiode altijd bereikbaar vanaf de rotonde Rijksweg-Zuid. Vanuit het sportpark is het niet mogelijk om richting Rijksweg-Zuid te rijden, u wordt omgeleid via de Industrieweg-Oost. De route vanaf de A325 naar Sportpark De Pas wordt apart bewegwijzerd. De verenigingen verzoeken bezoekers zoveel mogelijk met de fiets naar het sportpark te komen. Bij noodgevallen kunnen hulpdiensten de werkzaamheden altijd passeren.

Op de tekening zijn de beschikbare routes aangegeven.

Heeft u vragen?

Mail uw vragen naar d.janssen@schageninfra.nl of bel tijdens kantooruren met 06 13 74 31 12. Wilt u tekeningen van de werkzaamheden bekijken? Dan bent u van harte welkom in de keet aan de Spoorlaan, tegenover de P+R bij Rijnstate. Het is fijn als u van tevoren even belt of een mailtje stuurt.

Olympiasingel