Save the date

Dat Betuwe Onderneemt Beter graag elk jaar vernieuwend is, wist u al. Ook in 2019 willen we u verrassen met een interessant programma. U komt ons de komende maanden vooral vaker tegen!

Storytelling

Onze regio is er een om trots op te zijn. Veel ondernemers zijn actief in ondernemersinitiatieven en er zijn genoeg ‘onontdekte parels’. Bescheiden als we zijn, kloppen we onszelf niet op de borst.
Jammer, want daardoor laten we de kans liggen van elkaar te leren en weten we vaak niet wat de ondernemer om de hoek te bieden heeft. Daarom draait Betuwe Onderneemt Beter dit keer om ‘storytelling’.
We verzamelen en delen verhalen over waarin onze ondernemers succesvol zijn.

De Betuwe Draait Door

Anders dan voorgaande jaren vindt Betuwe Onderneemt Beter niet op één, maar op twee momenten plaats. Op dinsdagavond 26 maart bent u van harte welkom bij ‘De Betuwe Draait Door’, onder leiding van voormalig RTL4-nieuwslezer Roelof Hemmen. Hij ontvangt in Theater de Kik in Elst spraakmakende gasten uit onze regio en legt hen prikkelende stellingen voor. Natuurlijk mag u als publiek meepraten: reken dus op een interactieve avond met volop ruimte om te netwerken. 

Verkiezingsavond

Vanzelfsprekend blijft de verkiezing van de ondernemer van het jaar deel uitmaken van ons programma. Op maandagavond 17 juni is dat het slotstuk in de Theaterkerk in Bemmel. Onze partners de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe, Veron, OCO en Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe hebben inmiddels tien kandidaten geselecteerd voor de titel van dit jaar.

De komende maanden zetten we hen via social media in de spotlights en op 26 maart maakt u persoonlijk kennis met hen.

Aanmelden

Reserveer 26 maart en 17 juni nu alvast in uw agenda! Voor OCO en VERON leden zijn de events gratis; overige geïnteresseerden betalen voor een entreekaart voor ‘De Betuwe Draait Door’ 25 euro en voor de verkiezingsavond 50 euro (incl. walking dinner). Let wel: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Aanmelden bijeenkomst


Blijf in de tussentijd op de hoogte van onze verhalen via de LinkedIn groep Betuwe Onderneemt Beter of via Facebook en Twitter

Subnavigatie