Nieuws Gemeente RSS icoon

 • Nieuwbouw gemeentehuis Overbetuwe op 13 juli in gebruik

  02 juli 2020

  De verbouwing van het gemeentehuis van Overbetuwe is bijna klaar. Daarmee is de huisvesting van de gemeente Overbetuwe klaar voor de toekomst. Het Ambtshuis (aan de Dorpsstraat 8, waar het Sociaal Domein is gevestigd) is in 2016 grondig verbouwd, het gemeentehuis in Andelst is verkocht en het gemeentehuis in Elst is tussen 2017 en 2020 in fasen grondig aangepakt.

 • Kersten nieuwe leverancier WMO hulpmiddelen

  02 juli 2020

  Met ingang van 1 juli 2020 is Kersten Hulpmiddelenspecialist voor de gemeente Overbetuwe de nieuwe leverancier van WMO hulpmiddelen. Zij wonnen de aanbesteding en nemen de dienstverlening van de huidige leverancier RSR over. De firma Kersten zal de komende 7 jaar de leverancier zijn. Na 7 jaar volgt er weer een nieuwe aanbesteding.

 • Uitreiking Koninklijke onderscheidingen

  03 juli 2020

  Op 2 en 3 juli overhandigde burgemeester Patricia Hoytink-Roubos aan 13 inwoners van Overbetuwe en 1 inwoner van de gemeente Neder-Betuwe de versierselen horende bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

 • Met koningin Máxima in gesprek over Méér Muziek in de Klas

  19 juni 2020

  Koningin Máxima was woensdag 17 juni een van de gasten bij een online bijeenkomst over muziekonderwijs in Gelderland. Zij ging in gesprek met betrokkenen over muziekonderwijs en de diverse initiatieven die er in Gelderland lopen om muziekonderwijs beter te verankeren in het basisonderwijs.