Nieuws Gemeente

 • Let op als u op 23 of 24 juli een reisdocument wilt aanvragen 19 juli 2019

  Op 23 juli 2019 is het niet mogelijk om met spoed reisdocumenten aan te vragen. Op 24 juli 2019 is het niet mogelijk om met spoed reisdocumenten aan te vragen, om een normale aanvraag van reisdocumenten in te dienen en om reisdocumenten op te halen.

 • Vergunningsvrije evenementen 12 juli 2019

  Organiseert u wel eens een kleinschalig evenement in de gemeente Overbetuwe? Let dan goed op: de regels voor deze evenementen zijn gewijzigd!

 • Start Vitaal Sportpark de Pas en oprichting coöperatie 18 juli 2019

  Met de onthulling van het bouwbord heeft wethouder Wijnte Hol donderdag 11 juli samen met de sportverenigingen en direct betrokkenen het formele startsein gegeven voor de realisatie van Vitaal sportpark de Pas. Komende jaren krijgt het sportpark een flinke impuls.

 • Wegwerkzaamheden A325 / Pleijroute (N325): knooppunt Ressen - Velperbroek 12 juli 2019

  Van 8 juli tot en met 25 augustus 2019 is er groot onderhoud aan de A325 en de Pleijroute (N325) tussen knooppunt Ressen en knooppunt Velperbroek.

 • Ontdek de Overbetuwse openbare kunstwerken tijdens een fietstocht 04 juli 2019

  Donderdag 4 juli werd de Overbetuwse Kunstfietsroute feestelijk geopend. Kinderburgemeester Salma overhandigde de eerste brochure aan oud-burgemeester van Overbetuwe Elisabeth Tuijnman. Daarna stapte wethouder Dimitri Horsthuis - Tangelder samen met directeur van Park Lingezegen en Salma op de fiets om de route officieel te openen.

 • Zwemmen in de rivieren levensgevaarlijk 26 juni 2019

  Hoe aanlokkelijk ook: zwemmen in de rivieren is niet alleen bijna altijd verboden, maar ook levensgevaarlijk.
  Helaas verdrinken er iedere zomer weer mensen in de rivieren. Wie in natuurwater wil zwemmen, kan binnen onze gemeente beter en veilig terecht bij onder meer de recreatieplassen Het Strandpark en Watergoed in Slijk-Ewijk en de Rijkerswoerdse plassen in Elst.

  Waarschuwingsteksten in Pools, Engels en Frans beschikbaar.

Subnavigatie