Regenwater is schoon en gratis. Dus zonde om in het riool te laten lopen. Het water dat u op regendagen spaart, kunt u bij droge dagen gebruiken om bijvoorbeeld de tuin te sproeien. Koopt u tussen 10 mei en 9 juni een regenton bij de deelnemende tuincentra? Dan ontvangt u 20% korting.

Korting na aanmelden

Bij de Welkoop (Einsteinweg 10) in Elst kunt u op 20% korting rekenen op alle kunststof regentonnen en toebehoren (vulsysteem en standaard). Bij de Intratuin (Nieuwe Aamsestraat 94) in Elst ontvangt u 20% korting op het volledige assortiment regentonnen. De korting is niet geldig op al bestaande acties van de tuincentra.

Meedoen Regentonactie
 

Meedoen is simpel

  • Klik op de button ‘Meedoen Regentonactie’.
  • Vul het formulier in.
  • Neem de bevestiging die u ontvangt per e-mail mee naar één van de twee tuincentra. Controleer ook de spam-box als u niks ontvangt.
  • Ga naar de Intratuin of Welkoop en zoek een regenton uit.
  • Laat bij de kassa de ontvangstbevestiging zien en u ontvangt 20% korting.

Dat is alles. Geen print nodig, u kunt de bevestiging vanaf uw telefoon laten zien.

Subsidie op aanschaf regenton

Wist u dat u ook nog een subsidie kunt aanvragen als u een regenton heeft aangeschaft? Neem de kassabon van de regenton mee en vraag de subsidie aan. Kijk voor meer informatie op subsidie voor aanschaf regenton.

Aansluiten regenton door huurders

Ook Overbetuwse huurders kunnen een regenton met korting en subsidie kopen en (laten) aansluiten. De voorwaarden per woningbouwcorporatie vindt u hieronder.

  • Woningbouwcorporatie Vivare

Huurders van Vivare die een regenton hebben gekocht en deze willen aansluiten moeten eerst een melding doen via ‘Eigenwijs verbouwen’. Na goedkeuring van de melding mag de huurder de regenton (laten) plaatsen. Dit hoeft geen gecertificeerd bedrijf te zijn.

  • Woningstichting Heteren

Huurders van Woningstichting Heteren die een regenton hebben gekocht en willen aansluiten moeten vooraf eerst toestemming bij de stichting aanvragen. De voorwaarden voor het zelf installeren van een regenton stuurt Woningstichting Heteren de aanvrager toe. Als de huurder akkoord gaat met de voorwaarden, mag de regenton zelf geplaatst worden. 

  • Woningstichting Valburg

Huurders van Woningstichting Valburg kunnen een gekochte regenton door de woningstichting gratis laten aansluiten. Wel moet eerst een melding bij de toezichthouder worden gedaan.

Het complete overzicht van de voorwaarden kunt u als huurder bij uw eigen woningbouwcorporatie opvragen. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met de woningbouwcorporatie.