Wordt 2024 jouw jaar van nieuwe loopbaanperspectieven? Van 4 t/m 10 maart openen meer dan 20 overheden in Gelderland hun deuren. Kom vrijblijvend langs bij gemeente Overbetuwe en beleef ons werk op allerlei manieren. 

Werken bij de Gelderse overheid is meer dan een baan

Het is een kans om iets te betekenen in maatschappelijke vraagstukken die nu spelen. Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groeimogelijkheden. We bieden jou een goed salaris, faciliteiten om thuis of op kantoor te werken en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een solide pensioenregeling en verschillende verlofregelingen.

Bij gemeente Overbetuwe liggen de kansen voor het grijpen. Zelfs als je nog geen ervaring hebt. Maar ervaar het vooral zelf door sfeer te proeven en meer te horen over ons werk. Mooi moment om alvast de eerste contacten te leggen. We ontmoeten je graag.

Meer informatie en aanmelden?

Nieuwsgierig hoe het is om te werken binnen onze gemeente? Meld je aan voor onze activiteiten via www.werkbelevingsweek.nl(externe link). Liever persoonlijk kennismaken met één van onze collega’s? Dat kan natuurlijk ook. Geef je dan op voor een kop koffie en stel 1-op-1 je vragen.

De werkbelevingsweek is een initiatief van Werken in Gelderland

Dit is een samenwerkingsverband van 100 Gelderse overheden. Op www.werkeningelderland.nl(externe link) vind je vacatures, stages en inhuuropdrachten van verschillende Gelderse overheden, en inspirerende verhalen van medewerkers.

Vragen?

Bel of mail Yvonne Neven, manager Werken in Gelderland. Bereikbaar via 0625772771 of y.neven@nijmegen.nl.