De allereerste uitgave van de Duurzaamheidskrant Overbetuwe(externe link) is bij u op de deurmat gevallen. De krant staat bomvol tips, verhalen van inwoners en mooie acties en initiatieven. Over het besparen op energiekosten en het vergroenen van de tuin. Maar ook waar u informatie kunt halen of hoe u zelf aan de slag kunt gaan. We hopen dat u enthousiast wordt en mogelijkheden ontdekt in uw eigen omgeving. Want alleen samen kunnen we Overbetuwe steeds een stukje duurzamer maken.

Vragenlijst

Heeft u na het lezen van de krant nog een moment tijd? Wilt u dan ook de vragenlijst over duurzaamheid voor ons invullen? Dat waarderen we enorm. Deze vragen gaan bijvoorbeeld over uw huis, energieverbruik en welke informatie voor u belangrijk is. Ook zijn we benieuwd wat voor u redenen zijn om wel of niet te verduurzamen. Met de uitkomsten hopen we u nog beter te ondersteunen in het verduurzamen van uw huis en omgeving. U kunt de vragenlijst uit de krant Het Gemeentenieuws invullen en gratis terugsturen of digitaal(externe link). Onder alle inzendingen verloten we tien prijzen waaronder een nestkast voor vleermuizen of een duurzame taart.

Nieuwsbrief Duurzaam Overbetuwe

Wilt u op de hoogte blijven van acties en informatie over Duurzaamheid? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief Duurzaam Overbetuwe.