Wilt u geld besparen op uw energierekening en denkt u eraan om uw koopwoning te isoleren of een (hybride) warmtepomp aan te schaffen? Dan hebben we goed nieuws voor u. Wij organiseren een gezamenlijke inkoopactie van 24 oktober tot en met 12 december.

(Hybride) warmtepomp

U ontdekt of uw woning geschikt is voor een (hybride) warmtepomp en krijgt een overzicht van lokale leveranciers met passende aanbiedingen. Ook kunt u verschillende (hybride) warmtepompen vergelijken en een prijsopgave aanvragen bij een installateur.

Isoleren van vloer, dak, spouw en/of glas

Isolatie is als een warme jas voor uw woning. Het zorgt ervoor dat u minder hoeft te verwarmen. Daardoor kunt u flink besparen op uw energierekening. U krijgt meer informatie over de gezamenlijke inkoopactie en de verschillende soorten isolatie. U profiteert van de voordelen zoals een eerlijk advies, goede prijzen, betrouwbare vakspecialisten en altijd een offerte op maat.

Informatieavonden

Om u goed te informeren over deze inkoopacties, nodigen we u uit om online deel te nemen aan de informatiebijeenkomst. Reserveer snel uw plek en schrijf u in

  • 14 november van 19.30 – 20.30: Gezamenlijke inkoopactie (vloer/dak/spouw/glas isolatie)
  • 22 november van 19.00 – 20.30: Gezamenlijke inkoopactie (hybride) warmtepomp

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over deze inkoopactie en alle stappen op onze gezamenlijke inkoopactie pagina.