Wij hechten veel waarde aan uw mening als inwoner. Duurzaamheid en investeringen in woningen zijn onderwerpen die ons allen aangaan. Daarom nodigen we u uit om deel te nemen aan onze enquête en uw standpunt te delen.

De vragenlijst richt zich op uw huis, uw energieverbruik en welke informatie voor u van belang is. We zijn ook geïnteresseerd in uw redenen om wel of niet te verduurzamen. Door deel te nemen, draagt u bij aan het vormgeven van een duurzamere toekomst voor Overbetuwe.

Als extra motivatie verloten we tien prijzen onder alle inzendingen: een nestkast voor vleermuizen of een heerlijke duurzame taart. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd om de enquête in te vullen.

Vul de enquête digitaal (externe link)

Of vul de papieren vragenlijst in die staat in Het Gemeentenieuws van 28 oktober.

Nieuwsbrief Duurzaam Overbetuwe

Wilt u op de hoogte blijven van acties en informatie over Duurzaamheid? Schrijf u in voor de nieuwsbrief Duurzaam Overbetuwe.(externe link)

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in Overbetuwe! Hier ontvangt u regelmatig informatie over duurzame acties en initiatieven, tips voor een milieuvriendelijkere levensstijl, en informatie over hoe u uw woning kunt verduurzamen. Samen maken we Overbetuwe groener en duurzamer!