Goed nieuws voor mkb-ondernemers die willen investeren in digitalisering van hun bedrijf! Vanaf 4 september kunt u weer een voucher aanvragen voor de regeling van  het programma Sm@rt Together(externe link). Hiermee kunt u hulp van een bedrijf uit de regio inkopen om uw onderneming digitaal te verbeteren. Denk aan online communicatie of het automatiseren van bedrijfsprocessen.

Het programma

In het programma werken 17 gemeenten van de regio Arnhem-Nijmegen samen met netwerkorganisaties en de provincie Gelderland om het mkb in de digitaliseringstransitie te ondersteunen. U kunt diensten afnemen bij een bedrijf uit de 17 gemeenten die meedoen. Een lijst van aanbieders staat op de website van Sm@rt Together(externe link). Begin 2022 was er al een succesvolle eerste voucherronde. Vanwege de grote vraag is er nu budget voor een extra regeling.

Uw aanvraag

Heeft u de eerste ronde gemist? Zorg dan dat u er nu snel bij bent en uw aanvraag goed voorbereidt. Het budget is beperkt en de werkzaamheden waarvoor u de voucher aanvraagt, moeten vóór 1 november klaar zijn. De voorwaarden vindt u op de website van Sm@rt Together(externe link). De aanbieders kunnen u goed en snel helpen met uw aanvraag en de uitvoering.

Webinar

Lifeport MKB organiseert op maandag 28 augustus van 9:15 tot 10:00 uur een webinar over de extra voucherregeling. Aanmelden kan per mail via voucher@rvnhub.nl.