Heeft u een koopwoning en denkt u na over het isoleren van uw woning of het aanschaffen van een (hybride) warmtepomp? Wilt u graag geld besparen op uw energierekening? Dan is er goed nieuws voor u. De gemeente Overbetuwe organiseert van 24 oktober tot en met 12 december een gezamenlijke inkoopactie voor isolatie (vloer/dak/spouw/glas) en (hybride) warmtepompen.

Isoleren van vloer, dak, spouw en/of glas

Isolatie is als een warme jas voor uw woning. Het zorgt ervoor dat u minder hoeft te verwarmen. Daardoor kunt u flink besparen op uw energierekening. Op de website energieloket Overbetuwe(externe link) vindt u meer informatie over de gezamenlijke inkoopactie en de verschillende soorten isolatie. Door de aankoop van materialen te bundelen ontvangt u:

  • Een eerlijk advies
  • Een goede prijs
  • Betrouwbare vakspecialist
  • Altijd een offerte op maat

Vergelijk (hybride) warmtepompen

  1. Via de website energieloket Overbetuwe(externe link) bekijkt u of uw woning klaar is voor een (hybride) warmtepomp. 
  2. U ontvangt een overzicht van (hybride) warmtepompen die het beste bij uw woning passen en voldoen aan uw wensen en eisen. Alle aanbiedingen komen van lokale leveranciers.
  3. U kunt de (hybride) warmtepompen met elkaar vergelijken.
  4. Bent u enthousiast? Dan kunt u gratis een prijsopgave aanvragen bij de installateur.
  5. U zit nergens aan vast.

Gratis digitale informatiebijeenkomst

Om u vooraf goed te informeren organiseerden we twee digitale informatiebijeenkomsten.

Vragen

Heeft u vragen over energie besparen en/of deze inkoopacties? Neemt u dan contact op met het Energieloket van de gemeente Overbetuwe via vragen@regionaalenergieloket.nl of telefoonnummer 088 525 41 10.

Of wilt u liever persoonlijk contact, maak dan een afspraak.

Afspraak maken(externe link)