Duurzaamheidsloket

Loket Duurzaam Wonen Plus in hal gemeentehuis

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen? Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken? Welke subsidies zijn er en hoe werkt dat? Met alle vragen over duurzaam wonen kunnen bewoners van de gemeente Overbetuwe voortaan iedere woensdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur terecht bij het Loket Duurzaam Wonen Plus, in de centrale hal van het gemeentehuis in Elst.
 

Logo loket duurzaam wonen

Het loket is uw aanspreekpunt voor duurzaamheid en geeft u een onafhankelijk en persoonlijk advies over energiebesparende maatregelen en energieopwekking, subsidie- en financieringsmogelijkheden. Het loket helpt u ook om in contact te komen met gespecialiseerde lokale bedrijven die de duurzaamheidsmaatregelen voor u kunnen uitvoeren.
Energiebesparende maatregelen zorgen ervoor dat uw maandelijkse lasten dalen, maar ook voor meer comfort in uw woning. Het verduurzamen van uw woning verhoogt de waarde van uw huis en levert een bijdrage aan een beter leefmilieu.

Duurzame ambities
De gemeente Overbetuwe heeft hoge ambities op het gebied van duurzaamheid. In de Routekaart Duurzaam Overbetuwe hebben we aangegeven hoe we willen komen tot een duurzame samenleving waarbij inwoners, maatschappelijke organisaties, bedrijven en gemeenten nauw samenwerken. Met de start van het Loket Duurzaam Wonen Plus willen we een positieve bijdrage leveren aan deze ambitie.

Meer informatie
Het Loket is op woensdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur geopend in de centrale hal van het gemeentehuis in Elst, en daarnaast is het loket ook bereikbaar via tel. nr. 14 0481,  tel.nr. 0481 - 362300, en via e-mail: info@duurzaamwonenplus.nl Voor meer informatie, locaties en openingstijden  kijkt u op www.duurzaamwonenplus.nl

 

 

Subnavigatie