GelrePas

GelrePas 2014

Voor mensen met een laag inkomen (tot 110% van de bijstandsnorm) is er de Gelrepas. Met de GelrePas kunt u gratis of met korting deelnemen aan sociaal-maatschappelijke activiteiten. U kunt bijvoorbeeld lid worden van een (sport)club, naar musea of het theater gaan, recreatief zwemmen, een cursus of muzieklessen volgen. Met uw Gelrepas kunt u ook in de gemeenten Arnhem, Duiven, Westervoort en Rheden terecht.

Op www.gelrepas.nl (website gemeente Arnhem) staat meer informatie en het programma. Ook kunt u het programma ophalen bij het gemeentehuis in Elst (Dorpsstraat 67).

Aanvragen GelrePas

Eind december ontvangen mensen met een laag inkomen in Overbetuwe hun (nieuwe) GelrePas. Dit zijn mensen die een uitkering van de gemeente ontvangen. Ook krijgen mensen die gebruik hebben gemaakt van het Persoonlijke Minima Budget deze pas automatisch thuisgestuurd.

Bent u nog niet bekend bij ons en hebt u een laag inkomen? Bent u nog niet bekend bij ons en hebt u een laag inkomen? Dan kunt u de pas aanvragen via het loket Samenleven (zie de openingstijden). Ook kunt u telefonisch een aanvraagformulier opvragen. Dat kan op telefoonnummer 0481-362300. Meer informatie over de Gelrepas kunt u lezen op www.gelrepas.nl.

Subnavigatie