Nieuwsbrieven Overbetuwe Verbindt

Onder het motto ‘Overbetuwe Verbindt’ brengt gemeente Overbetuwe mooie en inspirerende initiatieven van inwoners in beeld. Hieronder vindt u de nieuwsbrieven van 2018.

 • Nieuwsbrief Overbetuwe Verbindt oktober 2018

  pdf, 439kB

  Met dit keer: Syrische badmeesters leren werkenderwijs Nederlands, Bootcamp voor 65-plussers, Biowalking en de zwerfafvalbrigade.

 • Nieuwsbrief Overbetuwe Verbindt september 2018

  pdf, 5MB

  Bewoners van Elst-Zuid dachten mee over de aanpassing van de speelplekken in hun wijk en in Randwijk was het groot feest.....

 • Nieuwsbrief Overbetuwe Verbindt juni 2018

  pdf, 5MB

  Met dit keer een interview met mantelzorger Eline, we schuiven aan bij De Herberg in Zetten/Hemmen en wat doet Buurtpreventie Heteren met het geld dat ze met Overbetuwe Doet hebben opgehaald?

 • Nieuwsbrief Overbetuwe Verbindt april 2018

  pdf, 4MB

  Met in deze editie: De Liftstop in Valburg, Huiskamer in Driel, dagbesteding op Park Bredelaar, buurtbus Heteren-Driel-Elst en leuke activeiten in Randwijk.

 • Nieuwsbrief Overbetuwe Verbindt februari 2018

  pdf, 3MB

  Met in deze editie: mooie matches van overbetuwevoorelkaar.nl en wat kan overbetuwevoorelkaar.nl voor u betekenen? En u leest alles over laaggeletterdheid, taalmaatjes, Basis taalgroep Erbij Blijven en de wethouder bezoekt basisschool De Meeuwenberg tijdens de Nationale Voorleesdagen.

Subnavigatie