Online platform 'Koopt Overbetuwsche Waar'

Alle ondernemers van gemeente Overbetuwe nodigen we uit om samen te werken op het extranet van gemeente Overbetuwe, NIVO genaamd (Nieuw Intranet Voor Overbetuwe). Hierdoor kunnen we op een laagdrempelige en eenvoudige manier in contact komen met elkaar en samenwerken.

Wat kun je op NIVO?

Externen hebben toegang tot de groep of de groepen waarvan ze lid zijn binnen NIVO. Ook zien ze de wie-is-wie profielen van de groepsleden. Zoek je diensten of producten, gebruik dan de groep 'Koopt Overbetuwsche Waar' om je lokale collega's te vinden. Zoek je bijvoorbeeld opslagruimte of een schilder, plaats dan een oproep. Of wie weet is iemand wel op zoek naar jou! Ook kun je documenten uploaden in de Mediabibliotheek, bijvoorbeeld je bedrijfsnieuwsbrief. Tot slot kun je een evenement, fotoboek of artikel maken binnen deze groep.

Via je profiel word je gevonden

Deze groep, Koopt Overbetuwsche Waar, is speciaal gemaakt voor onze lokale ondernemers. Hierdoor kun je in contact komen met ambtenaren van de gemeente en je collega ondernemers. Maak je bedrijfsprofiel aan in de wie-is-wie functie, zodat anderen je goed kunnen vinden. Op de woorden die je hier invult, word je gevonden door andere groepsleden. De profielpagina is een generieke pagina voor alle externen. Bijvoorbeeld ook voor raadsleden en dorpsraden en wijkplatforms. Daarom is het helaas (nog) niet mogelijk deze specifiek te maken voor ondernemers.

Hulp op NIVO

Lukt het niet, of heb je vragen? Er staat een handleiding in de groep op het platform. Ook kun je je vraag stellen binnen de groep. Je krijgt dan antwoord van een collega die het wel weet, of van iemand van de gemeente.

Aanmelden voor het Online Platform voor ondernemers

Stuur een e-mail naar bedrijvenloket@overbetuwe.nl, met in de 'betreft'-regel 'aanmelding Online Platform'. Zet in de mail in ieder geval uw bedrijfsnaam en vestigingsplaats.

Vragen?

Het Bedrijvenloket kan je verder helpen.

Subnavigatie