Nieuws voor ondernemers RSS icoon

 • Sluitingstijden detailhandel

  19 oktober 2020

  Sinds de nieuwe coronamaatregelen krijgen we veel vragen over de sluitingstijden voor de detailhandel. Dit zijn de regels volgens artikel 2.10 van de noodverordening.

 • Nieuwsbrief 15 oktober 2020

  16 oktober 2020

  De nieuwe nieuwsbrief voor ondernemers is uit! Met onder meer informatie over corona en steun en adviezen die u kunt krijgen van ons en andere dienstverleners.

 • Nieuwsbrief 5 oktober 2020 - Week van de veiligheid

  06 oktober 2020

  Wilt u meer weten over veiligheid in uw bedrijf? Lees dan de laatste nieuwsbrief voor ondernemers. Deze staat in het teken van de Week van de Veiligheid die gisteren startte.

 • Vult u enquête in voor keurmerk Veilig Ondernemen?

  05 oktober 2020

  De bedrijventerreinen Overbetuwe hebben het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Dat keurmerk wil de werkgroep KVO graag behouden voor de komende jaren 2021-2024. We roepen daarvoor graag uw hulp in. Laat ons weten wat we moeten doen om de terreinen nog schoner en veiliger te maken. Dit doet u door een online enquête in te vullen. Hieronder leest u hoe u dat doet en wat we met uw reacties doen.

 • U kunt opnieuw uitkering levensonderhoud aanvragen (Tozo 3)

  01 oktober 2020

  De gevolgen van de coronacrisis zijn nog niet voorbij. Daarom heeft het Rijk besloten de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers te verlengen met 6 maanden. Dit betekent dat u vanaf 1 oktober t/m 31 maart 2021 een uitkering voor levensonderhoud kunt aanvragen via www.arnhem.nl/tozo.

 • Steun- en herstelpakket voor economie en arbeidsmarkt

  Ondernemers en werkenden krijgen voor langere tijd meer duidelijkheid over financiële ondersteuning. Economische groei wordt gestimuleerd en waar nodig worden mensen geholpen richting nieuw werk.

 • Nieuwsbrief voor ondernemers, 17 augustus 2020

  Tozo 2, pas op voor criminelen, ondersteuning voor culturele organisaties

 • Bedrijfskavels te koop

  Bent u op zoek naar een bedrijfskavel? Hier vindt u meer informatie.

 • "Uitstekend ondernemen in Overbetuwe en Lingewaard"

  Enkele bedrijven in Overbetuwe en Lingewaard vertellen waarom zij gekozen hebben voor vestiging in een van deze gemeentes. Zij benoemen onder andere uitstekend ondernemen, alle medewerking van de gemeente, MKB-vriendelijk, goed personeel en goed wonen, trouwe mentaliteit, goed bereikbaar, dichtbij Duitsland, perfecte locatie, korte reistijd, goede voorzieningen. Deze film is gemaakt voor het evenement Betuwe Onderneemt Beter 2019.

 • Economische rapportage 2019

  07 april 2020, pdf, 152kB

  Een overzicht van de economische ontwikkeling van Overbetuwe in 2019.

 • Nieuwsbrief voor ondernemers, 10 september 2020

  Bedrijfsbezoeken,Tozo 3 en steun- en herstelpakket