Regelingen voor ondernemers

Op het ondernemersplein van de Kamer van koophandel staan alle mogelijke regelingen voor ondernemers. Voor antwoord op uw vragen over inkomen, kunt u het beste contact opnemen met uw bank.

Voor ZZP’ers

Bent u ondernemer of zzp’er en komt u in acute financiële problemen door de coronacrisis? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor tijdelijke ondersteuning voor zelfstandigen. U kunt deze tijdelijke ondersteuning aanvragen bij de gemeente Arnhem.

Voor ondernemers

Alle informatie vindt u hier gebundeld. Inclusief nodige verwijzingen. We doen ons uiterste best deze informatie zo actueel mogelijk te houden.

Landelijke informatie over het coronavirus en ondernemen vindt u op het ondernemersplein van de Kamer van Koophandel. Hier staan alle mogelijke regelingen voor ondernemers.

Aanvullende financiering

De kans bestaat dat er liquiditeitsproblemen ontstaan. U kunt dan in gesprek gaan met uw bank om een overbruggingskrediet of ophoging van het rekening courant af te sluiten. Er is een borgstellingsregeling van de overheid die banken hiervoor extra zekerheid bieden. Dit is de BMKB (Borgstellingsregeling MKB). Aanvraag van de BMKB loopt via de bank