TOZO gaat door na 30 juni

De economie start weer op maar niet voor iedereen even snel. Daarom wordt de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandige ondernemers (Tozo) verlengd met drie maanden. Tozo 5 loopt van 1 juli t/m 30 september 2021. Zo krijgen ondernemers die dat nodig hebben de kans om hun onderneming weer op te starten. Als dat niet lukt, is er ondersteuning.

Voorwaarden

De voorwaarden voor Tozo 5 zijn hetzelfde als voor Tozo 4. De aflossing van een bedrijfskrediet is wel versoepeld. U hoeft pas vanaf 1 januari 2022 af te betalen en voor die tijd betaalt u geen rente.

Aanvragen

Wilt u in aanmerking komen voor een Tozo 5 uitkering? Vul dan een verkort aanvraagformulier in. Dat kan vanaf 1 juli a.s. U krijgt binnen 4 tot 8 weken bericht of we uw aanvraag toekennen.

Meer informatie en het laatste nieuws over Tozo 5 volgt u via www.rijksoverheid.nl/tozo.

Hulp ná de Tozo: we staan nu al voor u klaar

De coronacrisis duurt al meer dan een jaar. Misschien krijgt u steeds meer geldzorgen. Daarom bieden we nu ook hulp en advies. Geef aan bij uw Tozo-consulent welke hulp u nodig heeft. Gaat het om een tegemoetkoming in de vaste lasten of om hulp bij het vinden van ander werk? De consulent Tozo brengt u in contact met de juiste persoon of organisatie die u hiermee verder kan helpen. 

Heeft u vragen?

Kijk hier voor meer informatie over Tozo. Heeft u vragen, belt u dan met de gemeente Overbetuwe, telefoon 14 0481.