Burgemeester bezoekt familiebedrijf Maassen Pluimvee in Homoet

Afgelopen woensdag 29 februari bezocht burgemeester Particia Hoytink-Roubos het familiebedrijf Maassen Pluimvee in Homoet.

Zij werd daar vriendelijk ontvangen en rondgeleid door Harold Maassen en Angelina de Groot. Ze spraken over de agrarische sector, over groei en bedrijfsoverdracht en over duurzaamheid. Maassen is namelijk druk bezig met het monteren van 500.000kwh zonnepanelen.

Verkoop via eigen automaat en supermarkten
Maassen verkoopt via haar nieuwe en moderne eierautomaat, met contactloos of contant betalen. Ook verkoopt ze via supermarkten in de omgeving wekelijks 73.000 eieren en dat stijgt nog steeds. Daarnaast verkopen ze aardappels en uien via deze automaat. Tot slot gaan ze het assortiment nog uitbreiden met vruchtensappen en melkproducten. Alles volgens het principe 'think local, buy local'.
 
Meer inzicht in de agrarische sector
Het bezoek aan Maassen is onderdeel van een initiatief van LTO Oost om bestuurders en directie meer inzicht in de agrarische sector te geven. Onze collegeleden en directie -en in een later stadium ons management- gaan daarom op bezoek bij diverse agrarische bedrijven in onze gemeente. Ook hebben wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder en Accountmanager Bedrijven Fabian Miceli onlangs de jaarvergadering van LTO Oost bezocht. De agrarische sector is namelijk belangrijk voor ons!