Bedrijfsgroei? Doe het smart!

Het startschot is gegeven: met de lancering van de website is het project IkGroeiSmart uit de startblokken gegaan.

Het startschot is gegeven: met de lancering van de website is het project IkGroeiSmart uit de startblokken gegaan. Gelderse ondernemers met groeiambities kunnen zich vanaf vandaag voor dit nieuwe coachingtraject aanmelden, dat een vervolg is van het  succesvolle programma IkStartSmart.

Ondernemers die met hun bedrijf willen groeien staan vaak voor complexe vraagstukken: moet ik personeel aannemen, verhuizen, mijn marketingstrategie aanpassen of de stap over de grens zetten? Bij IkGroeiSmart kunnen zij gebruik maken van een eigen coach, hebben een  budget voor trainingen en advies en toegang tot microfinanciering. Dit traject is bedoeld voor ondernemers met een groeiambitie die maximaal vijf jaar geleden met hun bedrijf zijn gestart, een bestaand bedrijf over willen nemen of de grens over willen gaan met producten of diensten.

Samenwerking

Ook bij IkGroeiSmart werken weer meerdere partijen samen. Naast de Provincie Gelderland en Kamer van Koophandel zijn ook gemeenten, onderwijsinstanties, bedrijfsleven en kenniscentra betrokken.   De resultaten van het programma IkStartSmart hebben bewezen dat starters met behulp van dit project hun ondernemersvaardigheden duidelijk verbeteren. Zo ontstond het idee voor IkGroeiSmart. Ondernemers die een stap verder willen met hun bedrijf, kunnen zich vanaf nu via aanmelden voor een intakegesprek. Op de website vinden zij ook meer informatie, onder meer over deelnemende gemeenten, coaches en adviseurs.