500 euro voor kleine ondernemers met schade door corona

Bent u een kleine ondernemer en heeft de coronacrisis nadelige gevolgen voor u? Dan kunt u vanaf 1 juli een subsidie van maximaal 500 euro bij ons aanvragen.

In totaal zit er 40.000 euro in de pot. Het geld kunt u gebruiken voor ondersteuning bij een doorstart, om onderzoek te doen naar andere of nieuwe bedrijfsactiviteiten of om uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Concreet kunt u bijvoorbeeld denken aan digitalisering van de bedrijfsprocessen, juridische ondersteuning, bijscholing of verbetering van de boekhouding, financiën en personeelsprocessen. U kunt de subsidie aanvragen totdat het geld op is, maar niet later dan 31 december dit jaar.

Subsidie aanvragen

Heeft u interesse, vraag de subsidie dan snel online aan. We behandelen aanvragen op volgorde van binnenkomst, totdat de pot van 40.000 euro leeg is. Dus: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Meer informatie

Meer informatie over de voorwaarden en mogelijkheden van de subsidieregeling vindt u op onze website. Vindt u hier niet het antwoord op uw vraag? Neem dan contact op met Jacomijn Tensen (medewerker Economische Zaken) via een mail naar bedrijvenloket@overbetuwe.nl of bel met 0481 362 221.