Uitverkocht: bedrijventerrein Poort van Midden Gelderland Zuid

Op bedrijventerrein Poort van Midden Gelderland Zuid in Heteren is op dinsdag 17 december 2019 de laatste bedrijfskavel verkocht. We hebben nog kavels beschikbaar op bedrijventerrein Spoorallee en Merm, beiden in Elst.

Kavels te koop

U kunt nog een kavel kopen in Elst, op de bedrijventerreinen Spoorallee en Merm. Spoorallee ligt op een steenworp afstand van het centrum van Elst, direct naast het spoorstation. De A325 en de A15 zijn vlakbij. Er is een P+R garage naast de deur, met gratis parkeren. Bedrijventerrein Merm (Oost) ligt aan de zuidoostzijde van Elst, op korte afstand van de A325 en A15. Dit bedrijventerrein ligt naast het bestaande bedrijventerrein De Aam.

Onze Accountmanager Bedrijven helpt u verder

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over bedrijfshuisvesting? Onze Accountmanager Bedrijven, Fabian Miceli, helpt u graag verder. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 0481 362 221 of e-mail bedrijvenloket@overbetuwe.nl.

Porsche Centrum Gelderland koopt laatste kavel

Porsche Centrum Gelderland heeft de laatste kavel gekocht om wederom een uitbreiding te realiseren in Heteren. Dit betreft de 5e uitbreiding sinds de start van het bedrijf in 2006. Directeur Mark Wegh: “Door middel van het nieuw te bouwen Pand van 7209 m2  kunnen we de complete mobiliteitsbehoefte van Porsche van A tot Z bedienen.”