Bedrijventerrein Poort van Midden Gelderland Zuid

Direct aan de A50 in Heteren, met korte verbindingen naar de A12, A15 en A325. De doortrekking van de A15 van Bemmel naar de A12 bij Duiven / Zevenaar verbetert de bereikbaarheid richting het oosten nog verder. Het terrein heeft collectieve beveiliging en is bouwrijp.

Het terrein is 21,6 hectare groot en biedt een plek aan bedrijven die behoefte hebben aan een zichtlocatie. Ook bedrijven die de voorkeur geven aan een landelijke locatie, geïntegreerd in het groen, vinden er hun plek. Om de gezamenlijke belangen van de ondernemers te behartigen is de Stichting Beheer Bedrijventerrein Poort van Midden-Gelderland Zuid opgericht. Het belangrijkste aandachtspunt is de collectieve beveiliging. Het bedrijventerrein is tussen 23:00 uur en 6:00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Op de toegangswegen zijn pilaren geplaatst die voorzien zijn van een intercomsysteem. Ook staan er videocamera’s die een realtime verbinding hebben met de alarmcentrale van beveiligingsbedrijf Securitas. De uitgifteprijs bedraagt €130,- per m² voor de zichtlocaties en €115,- per m² voor de locaties in het middenterrein.

Het bedrijventerrein is verdeeld in drie deelgebieden, die elk een eigen karakter hebben:

  • De schil: omvat de zichtlocaties aan de A50 en de N837. Voor deze kavels is representativiteit erg belangrijk.
  • Het grid: heeft een stenig karakter en kent een strakke indeling, begeleid door lange straatwanden.
  • Het werklandschap: vormt de overgang van bedrijventerrein naar het open polderlandschap en wordt gekenmerkt door kleinschaligheid en groen.

bedrijventerrein Poort van Midden Gelderland