Bedrijfskavels te koop

Kom naar Overbetuwe, midden tussen Arnhem en Nijmegen: perfect bereikbaar en goed gefaciliteerd. We hebben bedrijfskavels te koop op verschillende bedrijventerreinen. Ontdek wat Overbetuwe voor uw bedrijf kan betekenen en neem contact op met onze Accountmanager Bedrijven, Fabian Miceli, via telefoon 0481 362 221, of e-mail bedrijvenloket@overbetuwe.nl.

Uw bedrijf vestigen in de regio Arnhem en Nijmegen

In deze korte film vertellen enkele ondernemers in onze gemeente waarom zij ervoor gekozen hebben om zich hier te vestigen:

Bedrijfskavels te koop op 2 bedrijventerreinen

Op 2 bedrijventerreinen hebben we bedrijfskavels te koop:

Bedrijventerrein 'Poort van Midden Gelderland Zuid in Heteren' is uitverkocht.

Door op de interactieve kaart te klikken vindt u alle bedrijventerreinen in de gemeente Overbetuwe. Bekijk de korte instructievideo over de interactieve kaart.

  • groene kavels: gemeentelijke kavels die te koop zijn.
  • oranje kavels: niet-gemeentelijke bedrijventerreinen. Mogelijk zijn hier kavels te koop.
  • rode kavels: bestaande bedrijventerreinen. Op deze terreinen verkoopt de gemeente geen kavels (meer).

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over bedrijfshuisvesting? Neem contact op met onze Accountmanager Bedrijven, Fabian Miceli, via telefoonnummer 0481 362 221 of e-mail bedrijvenloket@overbetuwe.nl. Hij helpt u graag verder.

Overzicht grondprijzen uitgifte en verhuur 2020

Beroepsbevolking en arbeidsplaatsen

Overbetuwe is een middelgrote gemeente in de provincie Gelderland, tussen Arnhem en Nijmegen. We hebben een actief bedrijfsleven en vinden een goed ondernemersklimaat erg belangrijk. Daarom staan we al jaren achtereen in de top-5 van MKB-vriendelijkste gemeenten van Gelderland. Er wonen ongeveer 47.000 mensen in onze gemeente. De beroepsbevolking bestaat uit 22.270 mensen en er zijn 18.920 arbeidsplaatsen. De helft van die arbeidsplaatsen worden ingevuld door inwoners van onze gemeente.

Bereikbaarheid en ligging

Op de kaart van Gelderland ziet u waar de gemeente Overbetuwe ligt. Op de kaart van Overbetuwe staan de drie bedrijventerreinen aangegeven waarop nog kavels te koop zijn.

Elst

Dit is de grootste plaats in de gemeente Overbetuwe en heeft ongeveer 22.000 inwoners. Elst ligt direct tussen Arnhem en Nijmegen in. Hierdoor zijn er directe spoor- en busverbindingen. Via de snelwegen A15 en A325, met aansluitingen op de A12 en A50, is Elst ook ook goed bereikbaar. De doortrekking van de A15 van Bemmel naar de A12 bij Duiven / Zevenaar (geplande oplevering in ongeveer 2022) zal die bereikbaarheid richting het oosten en met Duitsland in het achterland nog verder verbeteren.