Bedrijfskavels te koop

Overbetuwe is een grote gemeente in de provincie Gelderland, tussen Arnhem en Nijmegen. We hebben een actief bedrijfsleven. We vinden een goed ondernemersklimaat erg belangrijk.

Uw bedrijf vestigen in de regio Arnhem en Nijmegen?

Kom naar Overbetuwe, perfect bereikbaar en goed gefaciliteerd

We vinden een goed ondernemersklimaat erg belangrijk. Daarom staan we al jaren achtereen in de top-5 van MKB-vriendelijkste gemeenten van Gelderland.  Ervaar wat Overbetuwe voor uw bedrijf kan betekenen en neem contact met onze Accountmanager Bedrijven, Fabian Miceli, telefoon 0481 362 221, e-mail bedrijvenloket@overbetuwe.nl.

Bedrijfskavels te koop op verschillende bedrijventerreinen:

Door op de interactieve kaart te klikken vindt u alle bedrijventerreinen in de gemeente Overbetuwe. Bekijk de korte instructievideo over de interactieve kaart.

  • groene kavels: gemeentelijke kavels die te koop zijn.
  • oranje kavels: niet-gemeentelijke bedrijventerreinen. Mogelijk zijn hier kavels te koop.
  • rode kavels: bestaande bedrijventerreinen. Op deze terreinen verkoopt de gemeente geen kavels (meer).

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over bedrijfshuisvesting? Aarzel niet en neem contact op met ons Bedrijvenloket via telefoonnummer 0481 362 221 of e-mail bedrijvenloket@overbetuwe.nl. We helpen u graag verder!

Bedrijventerrein Poort van Midden Gelderland Zuid

 

 

 

 

 

Meer over Overbetuwe

Overbetuwe is een grote gemeente in de provincie Gelderland, direct tussen Arnhem en Nijmegen. Er wonen ongeveer 47.000 mensen. We hebben een actief bedrijfsleven. Ook hebben we een goed ondernemersklimaat hoog in het vaandel staan. De gemeente zit al jaren achtereen in de top-5 van MKB vriendelijkste gemeenten van Gelderland. De beroepsbevolking bedraagt 22.270 mensen en er zijn 18.920 arbeidsplaatsen. De helft van die arbeidsplaatsen worden ingevuld door inwoners onze gemeente.

Elst

Elst is de grootste plaats in de gemeente Overbetuwe en heeft ongeveer 22.000 inwoners. Elst ligt direct tussen Arnhem en Nijmegen in. Hierdoor zijn er directe spoor- en busverbindingen. Via de A15 en A325, met aansluitingen op de A12 en A50, is Elst ook via snelwegen ook goed bereikbaar. De doortrekking van de A15 van Bemmel naar de A12 bij Duiven / Zevenaar (geplande oplevering in ongeveer 2022) zal die bereikbaarheid richting het oosten met Duitsland in het achterland nog verder verbeteren.

Heteren

Heteren is een dorp van 5200 inwoners en ligt aan de Nederrijn. Het ligt op 9 km van Elst, 13 km van Arnhem en 21 km van Nijmegen. Heteren ligt direct aan de A50 en heeft korte verbindingen naar de A12, A15 en A325.

Gelderland
Grote kaart van Gelderland als .pdfGemeente Overbetuwe
Grote kaart van de gemeente Overbetuwe als .pdf