Bedrijfskavels te koop

Kom naar Overbetuwe, midden tussen Arnhem en Nijmegen: perfect bereikbaar en goed gefaciliteerd. We hebben bedrijfskavels te koop op verschillende bedrijventerreinen. Ontdek wat Overbetuwe voor uw bedrijf kan betekenen en neem contact op met onze Accountmanager Bedrijven, Fabian Miceli, via telefoon 0481 362 221, of e-mail bedrijvenloket@overbetuwe.nl.

Bedrijfskavels te koop op 2 bedrijventerreinen

Op 2 bedrijventerreinen hebben we bedrijfskavels te koop:

  1. Spoorallee op bedrijventerrein De Aam in Elst: direct naast het spoor en vlakbij het centrum. Perfecte verbindingen via de A325 en A15.
  2. Merm (Oost) in Elst: in de oksel van de A325 en A15, naast bedrijventerrein De Aam.

Bedrijventerrein 'Poort van Midden Gelderland Zuid in Heteren' is uitverkocht.

Bedrijventerreinen zichtbaar op interactieve kaart

Door op de interactieve kaart te klikken vindt u alle bedrijventerreinen in de gemeente Overbetuwe. Bekijk de korte instructievideo over de interactieve kaart.

Toelichting op de gebruikte kleuren:

  • groene kavels: gemeentelijke kavels die te koop zijn.
  • oranje kavels: niet-gemeentelijke bedrijventerreinen. Mogelijk zijn hier kavels te koop.
  • rode kavels: bestaande bedrijventerreinen. Op deze terreinen verkoopt de gemeente geen kavels (meer).

Onze Accountmanager Bedrijven helpt u verder

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bedrijfshuisvesting? Neem contact op met het Bedrijvenloket via telefoonnummer 0481 362 221 of e-mail bedrijvenloket@overbetuwe.nl.

Overzicht grondprijzen uitgifte en verhuur 2022 (pdf, 120 kB)

Beroepsbevolking en arbeidsplaatsen

Overbetuwe is een middelgrote gemeente in de provincie Gelderland, tussen Arnhem en Nijmegen. We hebben een actief bedrijfsleven en vinden een goed ondernemersklimaat erg belangrijk. Daarom staan we al jaren achtereen in de top-5 van MKB-vriendelijkste gemeenten van Gelderland. Er wonen ongeveer 47.000 mensen in onze gemeente. De beroepsbevolking bestaat uit 22.270 mensen en er zijn 18.920 arbeidsplaatsen. De helft van die arbeidsplaatsen worden ingevuld door inwoners van onze gemeente.