De spijkerbroekenberg groeit en groeit maar door!

De 5e ophaalronde langs de supermarkten en 2Switch heeft meer spijkerbroeken opgeleverd dan de 4e ronde!

En dat terwijl de dorpshuizen, wijkcentra en Attent Groenteschuur in Valburg waar spijkerbroekkliko's staan, zijn gesloten. Die spijkerbroeken worden na de vakantie opgehaald.

Inwoners van Overbetuwe blijven hun oude spijkerbroeken aan ons geven omdat daarvan duurzame isolatie wordt gemaakt wat straks in de nieuwe aanbouw van het gemeentehuis wordt aangebracht.

Elena van 2Switch heeft daar wel een verklaring voor: “Klanten vinden deze spijkerbroekactie zo leuk omdat het ook in deze tijd past van duurzaamheid, en dat is precies de doelgroep die hier 2e hands spullen komen kopen.”

Bij 2Switch in Elst zijn de meeste spijkerbroeken ingezameld.

2Switch                      91

Jumbo Westraam      74

AH Elst                      35

COOP Herveld          32

Jumbo Zetten             4

Jumbo Heteren          19

AH Driel                     17

Milieustraat Elst         28

Totaal                         300 spijkerbroeken

Tijdens de vorige ophaalronde op 15 juni j.l. in de dorpen en kernen van Overbetuwe zijn er 268 spijkerbroeken opgehaald. De spijkerbroekenberg, die bij Curitas in Ede ligt, blijft maar groeien!

De spijkerbroekactie loopt tot september, in de laatste week van augustus worden de kliko's, die op diverse plekken in Overbetuwe staan, weggehaald. Wij hopen dan voldoende oude spijkerbroeken te hebben ingezameld, zodat wij straks een duurzame warme deken in de nieuwe aanbouw van het gemeenthuis hebben dankzij onze inwoners, ondernemers en medewerkers van gemeente Overbetuwe!

2Switch

V.l.n.r. Elena, Ricardo, Paula en Nanda zijn er maar wat trots op dat 2Switch in Elst de meeste spijkerbroeken hebben ingezameld.