Vrijwilliger voorstellen voor vrijwilligersprijs Het Toonbeeld

U kunt een vrijwilliger die u in het zonnetje wilt zetten, voorstellen voor ‘Het Toonbeeld’. Dit is een prijs voor vrijwilligers die de gemeente jaarlijks uitrijkt.

Iemand voorstellen voor Het Toonbeeld

• Vul het formulier op de website van het vrijwilligerssteunpunt in. Leg daarin zo goed mogelijk uit welke werkzaamheden de vrijwilliger uitvoert en waarom hij of zij 'Het Toonbeeld' verdient.
  • Een jury kiest uit alle voorgestelde vrijwilligers een vrijwilliger die ‘Het Toonbeeld’ krijgt.
  • De burgemeester geeft ‘Het Toonbeeld’ tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het gemeentebestuur. De vrijwilliger krijgt ‘Het Toonbeeld’ en een oorkonde.

Over Het Toonbeeld

Het Toonbeeld is vernoemd naar Toon Driessen uit Heteren. Een vrijwilliger in hart en nieren.