Inwonersinitiatieven

Regelmatig zijn er inwoners met een goed idee om hun eigen straat, buurt, wijk of dorp te verbeteren. Deze initiatieven hoeven niet altijd vanuit een dorpsraad of wijkplatform te komen.

Ook deze initiatieven van inwoners wil gemeente Overbetuwe stimuleren en als dat kan faciliteren, bijvoorbeeld met Overbetuwe Doet. Met Overbetuwe Doet ondersteunen wij bewonersinitiatieven zonder ingewikkelde subsidieaanvragen en beoordelingscommissie. Op Overbetuwe Doet  kan iedereen een idee aanmelden. Via het doneren van waardecheques bepalen inwoners zelf aan welke initiatieven zij bij willen dragen.

Ondersteuning

Heeft u voor uw inwonersinitiatief ondersteuning nodig van de gemeente? Of wilt u dat dat wij met u meedenken? Onze kernenadviseurs helpen u graag op weg. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 14 0481 of via e-mail info@overbetuwe.nl.