Uitreiking Koninklijke onderscheidingen

Op 2 en 3 juli overhandigde burgemeester Patricia Hoytink-Roubos aan 13 inwoners van Overbetuwe en 1 inwoner van de gemeente Neder-Betuwe de versierselen horende bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

>> Bekijk de uitreikingen online terug

Aangepaste uitreiking

Op 23 en 24 april verraste de burgemeester hen telefonisch met de mededeling dat zij waren benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Vanwege de coronamaatregelen zou de uitreiking op een later moment in het jaar plaatsvinden. Omwille van dezelfde maatregelen is door de gemeente Overbetuwe besloten om deze in aangepaste vorm uit te reiken tijdens 7 kleinere ceremonies. Telkens kregen 2 gedecoreerden hun versierselen uitgereikt.

Vanwege de coronamaatregelen mochten de versierselen niet worden opgespeld. In plaats daarvan overhandigde de burgemeester de versierselen in het bewaardoosje.

Mevrouw Doeze Jager-Steenstra uit Andelst ontving haar lintje van de burgemeester van gemeente Neder-Betuwe. De heer Ruijling uit Elst werd verrast met de benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg zijn onderscheiding uitgereikt door de Minister van Defensie.

Overzicht gedecoreerden 2020

Van harte gefeliciteerd!