Wat vindt u eigenlijk van uw omgeving?

Wij trekken vanaf woensdag 15 november de dorpen in met deze vraag. Geef uw mening en schuif aan bij een van de Overbetuwe cafés: dicht bij huis en de koffie staat voor u klaar. U bent welkom! Of reageer op de stellingen op www.overbetuwe2040.nl.

Wegwijsbord in de gemeente OverbetuweKeuzes maken over onze leefomgeving Welke keuzes maken we in Overbetuwe op het gebied van de leefomgeving? Wat je buiten ziet en hoe dit er buiten in de toekomst uit komt te zien. De gemeente gaat dit opschrijven in een omgevingsvisie en in de toekomst zorgen dat het er ook zo uit komt te zien.

De gemeente gaat hierover graag met u in gesprek. Al eerder vroegen we welke onderwerpen belangrijk zijn. Nu willen we hierop doorpraten en bijvoorbeeld weten op welke kwaliteiten van Overbetuwe we moeten inzetten. En wat wij en andere partijen kunnen doen om deze te behouden of te versterken. Het gaat hierbij niet alleen over stenen. Het gaat ook over gebruik van de leefomgeving en hoe u deze ervaart. We horen graag uw mening hierover. Deze meningen en ideeën vormen namelijk een basis voor de nieuwe Omgevingsvisie.

Overbetuwe cafés

Schuif aan bij een van onze Overbetuwe cafés van 19.00 tot 21.30 uur. Deze zijn op:

• Slijk-Ewijk: 15 november bij Galerie 1400
  • Herveld/Andelst: 15 november bij De Hoendrik
  • Elst: 20 november bij café restaurant De Vereniging
  • Heteren: 20 november bij zalencentrum De Bongerd
  • Randwijk: 23 november
  • Driel: 23 november
  • Oosterhout: 27 november
  • Valburg/Homoet/Eimeren: 27 november
  • Zetten/Hemmen we sluiten zo mogelijk aan bij de presentatie van Zicht op Zetten op 29 november.

Als er geen locatie bij staat, kunt u deze binnenkort vinden op www.overbetuwe2040.nl
De koffie staat voor u klaar! En naderhand proosten we op de toekomst van Overbetuwe!
Meer informatie staat op www.overbetuwe2040.nl

Foto: Foto Suzan