Stem op de Randwijkse Waarden!

De Randwijkse Waarden is één van 15 genomineerde projecten in Gelderland.

Het project de Randwijkse Waarden in Heteren is genomineerd voor de Gelderse Prijs voor Ruimtelijke Kwaliteit.

De Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit wordt door de provincie Gelderland uitgereikt aan opvallende en inspirerende ruimtelijke projecten. De genomineerde projecten vallen op door hun speciale bijdrage aan de Gelderse omgeving en passen binnen het thema ’landschap nieuwe stijl - toen, nu en straks’. Het gaat om gebieden waar landschappen opmerkelijk zijn veranderd en waar de lokale omgeving trots op is. Die een belofte in zich dragen, waar je gasten mee naar toe neemt.

Uit 24 inzendingen is het project “de Randwijkse Waarderen in Heteren” met 14 andere projecten in de race voor de juryprijs. Andere kanshebbers zijn bijvoorbeeld De Lingemeren en de Steengroeve in Winterswijk maar ook stedelijke toepassingen als je Sint Jansbeek in Arnhem. Op vrijdag 28 september kwamen de genomineerden naar hotel Haarhuis in Arnhem om hun plan te presenteren aan de jury, welke onder voorzitterschap staat van Jan Terlouw. Voor Overbetuwe zou het  natuurlijk een mooie medaille zijn om op de borst te spelden.

Naast de Juryprijs is er ook nog een publieksprijs, dat betekent Oud-Hollandsch Stemmen!
U voelt hem al aankomen: Wilt u a.u.b. ook stemmen op De Randwijkse Waarden?

Stemmen doet u zo:

  1. Ga naar: maakGelderlandmooier.gelderland.nl
  2. Maak een account aan via de optie "Registeren" (rechtsboven in de balk)
  3. Stem met je account op: "Randwijkse Waarden"

We bedanken u alvast voor het uitbrengen van uw stem. Uiteraard is het heel fijn als u ook nog anderen vraagt om ook te stemmen!