Publieksbalies gesloten van 24 okt t/m 26 okt

Alleen de receptie is geopend voor het ontvangen van bezoekers.

Binnenkort start de verbouwing en de aanbouw van het gemeentehuis. Voordat de huidige publiekshal van het gemeentehuis gesloopt wordt, wordt er een tijdelijke publiekshal gemaakt aan de achterkant van het gemeentehuis (’t Fort 4). De balies uit de publiekshal worden van 24 oktober t/m 26 oktober verhuisd naar de tijdelijke publiekshal.

Van woensdag 24 oktober t/m vrijdag 26 zijn de balies gesloten

• Van woensdag 24 oktober t/m vrijdag 26 oktober kunt u géén rijbewijzen, reisdocumenten e.d. aanvragen of ophalen. De receptie is tussen 08.00 uur en 17.00 uur alleen geopend voor het ontvangen van bezoek.
  • Maandag 29 oktober kunnen er vanaf 10.00 uur weer documenten worden aangevraagd en opgehaald.
  • Maandag 29 oktober is er een extra avondopenstelling vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur. U kunt dan op afspraak rijbewijzen en reisdocumenten aanvragen.
  • Op donderdag 1 november is er de gewone avondopenstelling.

Let op: (Spoed)aanvragen die op dinsdag 23 oktober 2018 gedaan worden kunnen pas op maandag 29 oktober 2018 na 10.00 uur opgehaald worden.

De gemeente blijft via de website, telefoon, e-mail, WhatsApp, Twitter en Facebook gewoon bereikbaar.

Tijdelijk bezoekadres: ’t Fort 4

Vanaf maandag 29 oktober 10.00 uur wordt ‘t Fort 4 in gebruik genomen als tijdelijke publiekshal en algemene entree voor bezoekers van gemeente Overbetuwe.