Onderzoek naar reisgedrag inwoners Overbetuwe: maak kans op een VVV-bon van 10 euro

In samenwerking met de gemeente Overbetuwe doet Louis Smeets, student Spatial Planning (planologie) aan de Radboud Universiteit, onderzoek naar het reisgedrag van de inwoners van de gemeente. Het doel is achterhalen hoe duurzamer reizen op een eerlijke manier mogelijk kan worden gemaakt.

Wilt u meehelpen hier meer inzicht in te krijgen? Vul dan de enquête in! Het invullen duurt ongeveer 5 à 10 minuten. Onder de respondenten worden twee VVV-cadeaukaarten ter waarde van 10 euro verloot.
Om mee te doen met de loting vult u aan het einde van de enquête uw email-adres in. Dit wordt alleen voor de loting gebruikt. U kunt de enquête natuurlijk ook anoniem invullen.
Via onderstaande link kunt u de enquête invullen:
bit.ly/3cCekxN

Of scan met uw telefoon de QR-code hiernaast: QR-code enquete Louis Smeets
Heeft u na het invullen nog vragen? Deze kunt stellen door een mail te sturen naar: louis.smeets@ru.nl

Alvast bedankt!