Nieuwe inrichting en nieuwe openingstijden milieustraat Elst

De milieustraat in Elst krijgt een nieuwe inrichting. De nieuwe inrichting maakt het mogelijk om de verschillende soorten afval snel, makkelijk en veilig van elkaar te scheiden. De ingang van de milieustraat is verplaatst naar de Grote Molenstraat.

De uitgang van de milieustraat blijft aan de Korte Helster.Wethouder Ross en dhr. Leibbrand uit Elst openen de nieuw ingerichte milieustraat in Elst.
De nieuwe inrichting is op maandag 5 februari in gebruik genomen. Onderaan dit bericht staat een kaartje van de nieuwe inrichting.

Wethouder Ben Ross van duurzaamheid verrichtte de heropening van de milieustraat door samen met de heer Leibbrand uit Elst als eerste door de ingang aan de Grote Molenstraat te rijden. De heer Leibbrand deed deed de gemeente een aantal suggesties aan de hand voor de inrichting van de milieustraat. Wethouder Ross: ‘Altijd goed als mensen meedenken hoe we Overbetuwe duurzamer kunnen maken. Hierdoor is de milieustraat nog gebruiksvriendelijker.’
 

Gewijzigde openingstijden Elst en Andelst

Ook de openingstijden van de beide milieustraten van Overbetuwe, in Elst én Andelst, zijn per 5 februari 2018 aangepast. De nieuwe openingstijden sluiten beter aan op de behoeften van de bezoekers. Zo kunnen de medewerkers van de milieustraten efficiënter werken en inwoners beter helpen bij het scheiden van afval.

Milieustraat Elst

Maandag en dinsdag  12.30 uur tot 15.30 uur
Woensdag, donderdag en vrijdag 08.30 uur tot 12.00 uur en 12.30 uur tot 15.30 uur
Zaterdag 09.00 uur tot 12.00 uur en 12.30 uur tot 15.30 uur
   

Milieustraat Andelst

 
Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag, donderdag en vrijdag 12.30 uur tot 15.30 uur
Zaterdag 10.00 uur tot 14.00 uur

            
 
Tarieven

De tarieven voor de verschillende soorten afval zijn hier te vinden.

Nieuwe inrichting Milieustraat Elst