Nieuw telefoonnummer gemeente Overbetuwe

Wilt u de gemeente Overbetuwe bellen? Dat kan vanaf nu via telefoonnummer 14 0481.

Het nieuwe telefoonnummer: 14 0481Zowel binnen als buiten Overbetuwe belt u alleen dit nummer. Ook als u met een mobiele telefoon belt. De kosten van het nummer 14 0481 zijn, wanneer u belt met een vaste telefoon, hetzelfde als bellen naar een vast nummer (lokaal tarief). Belt u met een mobiele telefoon, dan komen de kosten voor het mobiel bellen erbij. Alle Nederlandse gemeenten gaan geleidelijk over op eenzelfde gemakkelijk te onthouden telefoonnummer: 14 gevolgd door het netnummer van de gemeente. Deze nieuwe telefoonnummers zijn onderdeel van het landelijke dienstverleningsconcept Antwoord©, waarmee gemeenten hun dienstverlening verbeteren.