Gedeelte Rijksweg-Noord in Elst vanaf 12 juni voor een jaar afgesloten

De Rijksweg-Noord in Elst wordt vrijdagochtend 12 juni 2020 voor een jaar afgesloten ter hoogte van de spoorwegovergang (zie afbeelding 1). Dit is nodig om de onderdoorgang te bouwen. De afsluiting is voor al het verkeer inclusief (brom)fietsers en voetgangers. Voor alle bewoners aan de Rijksweg-Noord en het Heuveltje blijft hun woning bereikbaar.

Omleidingen

Voor (brom)fietsers en voetgangers geldt vanaf 12 juni een omleiding in beide richtingen via Stapelwolk, Regenboog en Dauw (afbeelding 2). Voor al het overige verkeer gelden vanaf 12 juni verschillende omleidingsroutes over doorgaande wegen (afbeelding 3). Omwonenden worden over de werkzaamheden op de hoogte gehouden.

Opening

Op welke datum de Rijksweg-Noord precies weer open gaat is nog niet bekend. Zodra we dit weten informeren we hierover. Spoorkruisingen in Elst Bij de kruising met de Rijksweg-Noord komt een onderdoorgang en bij de kruising met de 1e Weteringsewal maken we een viaduct. Hiermee verbeteren we de doorstroming van het verkeer. Voor vragen of meldingen kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Wouter de Noo via wnoo@heijmans.nl. Dit kan ook via www.spoorkruisingenelst.nl.

Afsluiting Rijksweg-Noord Omleiding (brom)fietsersOmleiding overig verkeer