Enquête over veiligheid in Overbetuwe: wat vindt u?

Voelt u zich veilig in Overbetuwe? En waar zou de gemeente vooral aandacht aan moeten besteden als het over veiligheid gaat?

Hierbij nodigen wij u uit om deel te nemen aan een onderzoek naar de mening en gevoelens met betrekking tot veiligheid van inwoners van de Gemeente Overbetwuwe. De enquête is te bereiken via deze link. Invullen kost slechts 5 minuten van uw tijd.

Waarom dit onderzoek?

Momenteel is de gemeente Overbetuwe bezig met het vernieuwen van de Nota Integrale Veiligheid. Om deze nota zo compleet mogelijk te maken, vragen we wat de inwoners van Overbetuwe belangrijk vinden op het gebied van veiligheid. Dit doen we via een enquête. De resultaten van dit onderzoek nemen we mee bij het opstellen van de nieuwe veiligheidsnota. De enquête is geheel anoniem. De resultaten zullen uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt worden.

De enquête is beschikbaar tot en met 13 november.

Dank voor uw deelname!