De beste burgemeester voor Overbetuwe … Denk mee!

Burgemeester Van Asseldonk neemt volgend voorjaar afscheid. Daarom zoekt de gemeente Overbetuwe een nieuwe burgemeester.

Om de beste burgemeester voor Overbetuwe te vinden, stelt de gemeenteraad eerst een profielschets vast. Nu wil de gemeenteraad graag van u, als inwoner, weten wat u de beste burgemeester vindt.
Hiervoor is een enquête opgesteld, waarin u kunt invullen wat u belangrijk vindt.
U kunt de enquête vanaf 3 oktober online invullen, maar u kunt er ook persoonlijk over in gesprek gaan.

Om van u te horen wat u belangrijk vindt, houdt de raad van Overbetuwe een inloopavond.
Tijdens deze inloopavond kunt u in gesprek met een van de fractievoorzitters/leden van de vertrouwenscommissie aangeven wat u belangrijk vindt.

Datum: donderdag 4 oktober a.s.
Tijd: vrije inloop tussen 17.30 en 19.30 uur
Locatie: het gemeentehuis van Overbetuwe

Voor het invullen van de digitale enquête, gaat u naar www.overbetuwe.nl/nieuweburgemeester LET OP: U kunt de enquête invullen vanaf woensdag 3 oktober tot uiterlijk 20 oktober aanstaande.
De resultaten van de enquête en van de inloopavond worden meegenomen in de profielschets voor de nieuwe burgemeester van Overbetuwe.

beste burgemeester voor Overbetuwe: denkt u mee?