De Nationale Vrijwilligersdag 7 december

Op de Nationale Vrijwilligersdag worden in Nederland vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Overbetuwe telt zo’n 10.000 vrijwilligers. De gemeente Overbetuwe draagt al deze vrijwilligers een warm hart toe. Hiervoor is ook de vrijwilligersprijs ‘Het Toonbeeld’ in het leven geroepen. Ieder jaar wordt deze prijs uitgereikt tijdens de Nieuwjaarsontmoeting van de gemeente Overbetuwe.  Dit beeld is voor de beste vrijwilligers of vrijwilligersorganisatie van het jaar. Met de uitreiking spreekt de gemeente Overbetuwe niet alleen zijn waardering uit over de winnaar maar ook over alle vrijwilligers in Overbetuwe.

De uitreiking van Het Toonbeeld 2017 vindt plaats tijdens de Nieuwjaarsontmoeting van de gemeente Overbetuwe op 2 januari 2018 van 19:00 – 21:00 uur in het gemeentehuis van Overbetuwe, Dorpsstraat 67 in Elst. U bent van harte welkom!

Vrijwilliger

De winnaars van Het Toonbeeld 2016: Heteren Sociaal