Archief nieuws

• Snel geld verdienen: profiteert u mee of zegt u nee?

Ondermijnende criminaliteit komt helaas ook in onze gemeente voor. Drugsproductie, zorgfraude, witwassen en arbeidsuitbuiting spelen zich soms vlak onder onze ogen af.

• Patricia Hoytink-Roubos voorgedragen als burgemeester van Overbetuwe

In de openbare raadsvergadering van dinsdag 26 februari 2019 is bekendgemaakt dat Patricia Hoytink-Roubos is voorgedragen als burgemeester van Overbetuwe. De gemeenteraad heeft daarmee het advies van de vertrouwenscommissie overgenomen.

• Ondernemen in Overbetuwe

Hoe MKB-vriendelijk is de gemeente Overbetuwe? Onderzoeksbureau Lexnova deed afgelopen maanden weer onderzoek naar hoe MKB-vriendelijk gemeenten zijn. De ranglijst is nog niet bekend, maar de eerste resultaten zijn al wel binnen. Deze delen we graag met u. Ook leest u wat we gaan doen om ondernemen hier nóg aantrekkelijker te maken.

• Vanaf 1 maart: milieupas nodig voor milieustraten Overbetuwe

01 april 2019

Inwoners van Overbetuwe krijgen binnenkort een milieupas thuisgestuurd. Deze milieupas heeft u vanaf 1 maart aanstaande nodig om afval te kunnen brengen op de milieustraten in Andelst en Elst.

• Alles over Duurzaamheid

Gemeente Overbetuwe gaat voor duurzaam, doet u mee?
    Ga nu voor meer wooncomfort en een lagere energierekening.