Afscheid wethouder Jan van Baal

Jan van Baal neemt op vrijdag 23 augustus afscheid als wethouder van de gemeente Overbetuwe. Jan van Baal heeft zich de afgelopen 5 jaar als wethouder met hart en ziel ingezet voor Overbetuwe. Om deze periode op een feestelijke en passende wijze af te ronden is er een afscheidsreceptie.

Wethouder Jan van BaalHet afscheid van wethouder Van Baal vindt plaats op vrijdag 23 augustus van 15.00 tot 17.30 uur in Zalencentrum De Hoendrik, Het Dorpsplein 22 in Herveld. Om 15.45 uur begint het officiële gedeelte. Dat zal duren tot ongeveer 16.00 uur. Daarvoor en daarna bent u in de gelegenheid om Jan van Baal persoonlijk de hand te schudden.

Wilt u de afscheidsreceptie van wethouder Jan van Baal bijwonen? Dan vernemen wij dat graag via kabinet@overbetuwe.nl. Jan van Baal heeft te kennen gegeven een goed doel te willen koppelen aan zijn afscheid: Jeugd Vakantie Werk Herveld-Andelst, Stichting SJOC Avondvierdaagse Scouting De Spoorzoekers Herveld.

Jan van Baal wordt als wethouder opgevolgd door Brigitte Faber-De Lange. Zij wordt tijdens de gemeenteraad op 3 september geïnstalleerd als wethouder.