75+ huisbezoek gaat via de telefoon

Alle deelnemers aan het huisbezoekenproject uit de kern Elst gaan we bellen om te vragen hoe het nu in deze situatie gaat en of u hulp nodig heeft.

De geplande huisbezoeken aan inwoners van 75 jaar en ouder in Elst kunnen in verband met de aangescherpte maatregelen vanwege het Coronavirus niet doorgaan. Deze worden uitgesteld tot een later tijdstip. Daarover krijgen de betrokkenen vanzelf een persoonlijk bericht.

Wij zijn wel  benieuwd hoe het met u gaat. En of u het allemaal goed georganiseerd kunt krijgen met de huidige coronacrisis. Daarom gaan we alle deelnemers aan het huisbezoekenproject uit de kern Elst bellen. We vragen aan u hoe het nu in deze situatie met u gaat en of u hulp nodig heeft. Ook kunnen wij u informeren over verschillende vormen van alternatieve hulp.

U wordt dus vanzelf gebeld. Natuurlijk mag u ook zelf contact opnemen. Dat kan via telefoon 085 040 60 66 of e-mail van Forte Welzijn info@fortewelzijn.nl. Daar kunt u aangeven of u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek. Dan wordt u door een van onze medewerkers teruggebeld.

U kunt ook even op de volgende website kijken voor hulp: