4 april: afscheid burgemeester Van Asseldonk

Op donderdag 4 april neemt burgemeester Van Asseldonk na zes jaar burgemeesterschap afscheid van de gemeente Overbetuwe.

Toon van AsseldonkHet formele afscheid vindt die middag plaats tijdens een bijzondere raadsvergadering, en ’s avonds is er gelegenheid voor inwoners van Overbetuwe om afscheid te nemen van de burgemeester. U bent van harte welkom!

De afscheidsbijeenkomst vindt plaats in de Sint-Werenfriduskerk, aan de Dorpsstraat in Elst. De inloop is vanaf 19.30 uur, en de bijeenkomst begint om 20.00 uur. Muziekvereniging Con Amore en jeugdorkest Witlof uit Oosterhout verlenen hun medewerking aan het afscheid van de burgemeester. De avond duurt tot 22.00 uur.
Laat u ons even weten als u wilt komen, via het mailadres afscheidburgemeester@overbetuwe.nl?