• Gelderland Herdenkt - de herinnering aan het rivierengebied

17 juni 2019

Van september 2019 tot en met mei 2020 herdenkt en viert Gelderland 75 jaar bevrijding, vrede en vrijheid. Op de website www.gelderlandherdenkt.nl vindt u het provinciale programma en meer informatie over het project ‘Gelderland Herdenkt – 75 jaar vrijheid’.

• Inloopavond over spoorkruisingen Elst-Noord op dinsdag 25 juni

Dinsdag 25 juni is er een inloopavond over werkzaamheden aan de spoorkruisingen in Elst Noord.

• Keuze kunstwerk Heteren 25 juni bekend

17 juni 2019

Tot en met maandag 3 juni konden inwoners van Overbetuwe stemmen op één van de drie ontwerpen voor een kunstwerk in Heteren. In totaal brachten 438 mensen hun stem uit. Welk kunstwerk er is gekozen, maken we op 25 juni in de middag bekend.

• Koninklijke Erepenning voor 100-jarige Concordia Driel

Ter gelegenheid van de viering van het 100-jarig bestaan heeft burgemeester Patricia Hoytink-Roubos op zondag 19 mei 2019 de Koninklijke Erepenning uitgereikt aan R.K. Muziekvereniging Concordia uit Driel.

• Ontdek de e-bike en de elektrische deelauto in Overbetuwe

Gratis een elektrische deelfiets uitproberen, of voor een beperkt bedrag een elektrische deelauto huren? In de wijken Westeraam en Eshof in Elst kan dat sinds zaterdag 13 april. Die dag gaf Dimitri Horsthuis-Tangelder, wethouder Duurzaamheid, het startsein van de campagne ‘Ontdek de e-bike en e-deelauto’.

• Kunstveiling gemeente Overbetuwe

10 juli 2018

De kunst is de afgelopen decennia aangekocht of verkregen door de gemeente en nu weer beschikbaar gesteld aan de samenleving.

• archief nieuws......

Bekijk hier het archief van het nieuws