• Voordelig en goed uw woning isoleren - en gratis webinars

25 november 2021

De beste energiebesparing is onnodig energieverbruik voorkomen. Je woning*) goed isoleren helpt perfect
    daarbij. Dat kan tot honderden euro’s per jaar schelen op de energierekening. Daarom bieden we u gratis
    ondersteuning met deze vrijblijvende isolatieactie voor uw spouwmuur, glas, vloer en bodem.

• Cadeaubonnenactie energiebesparende producten groot succes!

22 november 2021

Op woensdag 10 november ging onze cadeaubonnenactie voor gratis energiebesparende producten van start. De belangstelling voor de actie overtrof ruimschoots onze verwachtingen: binnen enkele dagen waren alle cadeaubonnen voor woningeigenaren al uitgedeeld. Voor huurders zijn nog wel bonnen beschikbaar, maar wees er snel bij, want ook bij deze bonnen geldt: op = op.

• Vraag nu aan: gratis cadeaubon van 90 euro voor energiebesparende maatregelen

22 november 2021

Steeds meer bewoners gaan aan de slag met energie besparen. In een energiezuinig huis woont u prettiger en heeft u een lagere energierekening. Daarnaast is energie besparen goed voor het milieu. Doet u ook mee?

• Airborne Region foto- en verhalenwedstrijd: doe je mee?

05 oktober 2021

De vier gemeenten van de Airborne Region (Arnhem, Ede, Overbetuwe en Renkum) nodigen al hun inwoners uit om mee te doen aan de Airborne Region foto- en/of verhalenwedstrijd. Het insturen van de foto's en verhalen kan tot 5 mei 2022.