• De Twee Snoeken ontwerpt aanbouw gemeentehuis Elst

25 juli 2017

Architectenbureau De Twee Snoeken uit Den Bosch (www.tweesnoeken.nl) maakt het ontwerp voor de aan/verbouw van het gemeentehuis. Zij presenteerden het meest aansprekende ontwerp van de drie geselecteerde architecten.

• Inzameling PMD

25 juli 2017

Vanaf juli wordt er streng gecontroleerd op de kwaliteit van PMD in ondergrondse containers en PMD-zakken. Dit is nodig omdat er steeds meer afval in het PMD zit.

• Het jaar 2016 in één oogopslag

25 juli 2017

De jaarcijfers 2016 van gemeente Overbetuwe zijn in beeld gebracht.

• Loket Duurzaam Wonen Plus in hal gemeentehuis

24 juli 2017

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen? Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken? Welke subsidies zijn er en hoe werkt dat? Met alle vragen over duurzaam wonen kunnen bewoners van de gemeente Overbetuwe voortaan iedere woensdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur terecht bij het Loket Duurzaam Wonen Plus, in de centrale hal van het gemeentehuis in Elst.

• Gemeente koopt energie duurzaam en lokaal in

07 juli 2017

De gemeente Overbetuwe is een van de zeventien gemeenten uit de regio Arnhem-Nijmegen die binnen vijf jaar voor hun eigen elektriciteit gebruik gaan maken van duurzame energiebronnen in de eigen regio.

• Overbetuwe pakt strijdige bewoning aan

07 juli 2017

Mensen die wonen op plekken waar dat niet is toegestaan, kunnen de komende tijd bericht verwachten van de gemeente Overbetuwe. De gemeente wil situaties van ‘strijdige bewoning’ steviger aanpakken.

• Bijeenkomsten gemeente

De gemeente Overbetuwe organiseert zelf of samen met andere organisaties regelmatig bijeenkomsten voor, door en/ of met inwoners. De bijeenkomsten waar iedereen van harte welkom is staan in onderstaand overzicht. In de bijgevoegde tekst leest u meer over de bijeenkomst en of u zich moet aanmelden

• archief nieuws......

Bekijk hier het archief van het nieuws