• Oekraïne helpen vanuit Overbetuwe

27 april 2022

Veel Oekraïners ontvluchten hun land en reizen onder meer naar West-Europa, om hier een veilig onderdak te vinden. De gemeente Overbetuwe wil hen niet in de kou laten staan.

• Koninklijke Onderscheiding voor raadslid Roel Eefting uit Elst

23 mei 2022

Maandag 23 mei 2022 reikte burgemeester Patricia Hoytink-Roubos een Koninklijke Onderscheiding uit aan voormalig gemeenteraadslid de heer Roel Eefting uit Elst. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats in de raadszaal van de gemeente Overbetuwe.

• Sportcafé voor sport- en beweegaanbieders

20 mei 2022

Doe inspiratie op en praat met andere sport- en beweegaanbieders

• Bedankt allemaal, Special Kids Day was een feestje!

16 mei 2022

Afgelopen zondag 15 mei vond de Special Kids Day plaats. Oud-kinderburgemeester Salma Bensiali heeft na 2 jaar wachten (door corona) eindelijk haar feest kunnen geven. Speciaal voor kinderen met een beperking (zoals haar broer Omar) en hun broertjes, zusjes en ouders. Zij ontving 40 gezinnen met open armen. Dat deed ze samen met burgemeester Patricia Hoytink-Roubos.

• Solliciteren als kinderburgemeester

Sinds 2016 heeft gemeente Overbetuwe ieder jaar een kinderburgemeester. Op dit moment gaan we op zoek naar de kinderburgemeester voor 2022-2023. Alle Overbetuwse kinderen die dit schooljaar in groep 7 zitten nodigen wij uit om je sollicitatie uiterlijk donderdag 9 juni 2022 in te sturen.

• Gratis cadeaubon van €90 voor huurders

16 mei 2022

Weet u het nog, de cadeaubonnen voor energiebesparende producten? Voor huurders zijn er opnieuw cadeaubonnen beschikbaar.

• Wethouders nieuwe coalitie GBO-CDA-GL geïnstalleerd

11 mei 2022

Tijdens een bijzondere vergadering van de gemeenteraad van Overbetuwe zijn woensdag 11 mei de vijf wethouders van de nieuwe coalitie van Overbetuwe geïnstalleerd. De coalitie die de komende vier jaar het dagelijks bestuur van de gemeente vormt, bestaat uit GBO, CDA en GroenLinks.