Nieuws RSS icoon

• Informatie over coronamaatregelen

Informatie over de gemeentelijke dienstverlening naar aanleiding van de coronamaatregelen. Onder andere aangepaste bereikbaarheid van de gemeente en informatie voor ondernemers. Kijk voor de actuele richtlijnen op www.rijksoverheid.nl/coronavirus

• Eva Gül is de nieuwe kinderburgemeester van Overbetuwe

17 juni 2021

Eva Gül uit Herveld is voor het komende jaar gekozen als nieuwe kinderburgemeester. Zij werd donderdagochtend 17 juni op haar school, de Clara Fabriciusschool, door burgemeester Patricia Hoytink-Roubos en kinderburgemeester Julia verrast met het leuke nieuws.

• Column Rob Engels

15 juni 2021

In gesprek met je puber? Je kinderen zien opgroeien van kinderen naar volwassen is misschien wel een van de mooiste, maar ook moeilijkste dingen uit het leven. Daar kun je soms best wat hulp of advies bij gebruiken. Dat geldt voor veel ouders; te zien aan de grote belangstelling die er is voor de (online) ouderavonden die we regelmatig organiseren.

• Nieuwe vaccinatielocatie in Elst

15 juni 2021

In Sportcentrum De Helster in Elst wordt momenteel hard gewerkt aan de inrichting van een nieuwe vaccinatielocatie. Met de inrichting van deze vaccinatielocatie maakt GGD Gelderland-Midden het voor de mensen in Overbetuwe en Lingewaard mogelijk om zich dichter bij huis te laten vaccineren.

• Aanvragen eenmalige subsidie voor welzijn en leefstijl in coronatijd

02 juni 2021

De Rijksoverheid heeft per direct extra geld beschikbaar gesteld voor initiatieven die het welzijn en gezonde leefstijl van inwoners verbeteren of versterken. Het gaat dan om initiatieven die het welzijn of een gezonde leefstijl stimuleren en bevorderen. Initiatieven die in aanmerking komen zijn gericht op:
    - Welzijn en jeugd
    - Ontmoeting en begeleiding van kwetsbare groepen
    - Het ondersteunen en bevorderen van een gezonde leefstijl

• Kinderburgemeester 2021-2022

Je kunt niet meer solliciteren om de nieuwe kinderburgemeester te worden. Op donderdag 17 juni maken we bekend wie de nieuwe kinderburgemeester wordt.

• meer nieuws.....

Lees hier eerdere nieuwsberichten