Nieuws

 • Overbetuwe neemt uit voorzorg maatregelen met extern inloggen door medewerkers

  De gemeente Overbetuwe heeft vanochtend uit voorzorg besloten de Citrix verbinding voor externe locaties tijdelijk uit te schakelen. Dit systeem gebruiken we om in te loggen in de systemen. We kunnen daardoor niet meer vanaf externe locaties werken. Naar verwachting duurt dit tot en met maandag 20 januari 2020.

 • Het is goed leven in Overbetuwe

  In augustus 2019 hebben 2179 (van de 6500 aangeschreven) inwoners van Overbetuwe een enquête ingevuld.

 • Bouw nieuw dorpshuis Valburg stap dichterbij 15 januari 2020

  De bouw van het nieuwe dorpshuis in Valburg is weer een stap dichterbij. Wethouder Rob Engels van de gemeente Overbetuwe ondertekende vandaag (woensdag 15 januari) het contract met bouwbedrijf Gommers voor de bouw van het nieuwe dorpshuis.

 • Column Dimitri Horsthuis-Tangelder 14 januari 2020

  De samenleving zijn wij; inwoners, organisaties, verenigingen en gemeente. Samen zorgen we er voor dat het fijn leven is in de dorpen van Overbetuwe. Daarin hebben we allemaal onze eigen rol en perspectief. Maar we hebben elkaar ook keihard nodig om echt het verschil te maken. We moeten onze krachten bundelen.

 • Informatieavond over cybercrime 14 januari 2020

  Wat doet u tegen cybercrime? Informatieavond voor ondernemers – maandag 10 februari in Elst.

 • Karin Smeenk Overbetuwse Vrijwilliger van het jaar

  Tijdens de nieuwjaarsontmoeting voor inwoners van Overbetuwe is Karin Smeenk uit Driel uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2019. Zij kreeg het Toonbeeld, de bijbehorende award, uitgereikt door burgemeester Hoytink-Roubos.

 • Nieuwjaarstoespraak burgemeester Hoytink-Roubos

  In haar nieuwjaarstoespraak sprak burgemeester Hoytink-Roubos woensdag 2 januari over het thema 'verbinding'. Zij hield haar toespraak tijdens de Nieuwjaarsontmoeting voor inwoners van de gemeente Overbetuwe, op het Winterfestijn in de Dorpsstraat in Elst. Hieronder kunt u de tekst van de toespraak nog eens teruglezen. Het gesproken woord geldt.

Subnavigatie