Centrumplan Heteren - bouwprojecten

Heteren is volop in ontwikkeling. Op meerdere plekken worden of zijn al nieuwe woningen gebouwd. Zo ontstaat er weer meer aanbod op de woningmarkt. Nog op de planning staan Liefkenshoek, Kamperfoeliestraat en Hart van Heteren (woningen, appartementen en winkels).

Bouw centrumplan Heteren kan starten

Goed nieuws voor het Centrumplan Heteren! De omgevingsvergunning is definitief. Belanghebbenden kunnen hier geen bezwaar meer tegen maken. Dat betekent dat we kunnen starten met de bouw van winkels, 14 woningen en 22 appartementen aan een nog te bouwen centrumplein. De verkoop is al bezig. Heeft u interesse? Kijk dan op Funda.

Inpressie van nieuwbouw in centrum Heteren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentatie nieuwe dorpscentrum terugkijken

We presenteerden al eerder de plannen voor het nieuwe dorpscentrum in Heteren. U kunt dit nog terugkijken via www.hartvanheteren.nl. Daar staat een presentatie over het bouwplan van de appartementen, woningen en winkels en de inrichting van de wegen rondom het nieuwe dorpshart.

Heterense courant Hart van Heteren maart 2020

Openbare ruimte

In het Centrumplan Heteren wordt ook gedacht aan de openbare ruimte. De wegen, trottoirs en groenstroken in het centrale deel van het dorp worden opnieuw ingericht.
Meer over de nieuwe inrichting van de Flessestraat (inclusief centrumplein oftewel ‘shared space’), Kastanjelaan en Rijndijk.