Landschappelijke beplanting in het buitengebied

Wij willen de kwaliteit van het buitengebied bewaren en versterken en de natuurwaarden verhogen. Daarom helpen we inwoners en verenigingen financieel met plantingen, het herstel van hoogstamfruitboomgaarden en het maken van een poel in het buitengebied.

foto fruitboomBijdrage van de gemeente

Woont u in het buitengebied van de gemeente Overbetuwe en wilt u landschappelijke beplanting aanleggen rondom uw huis? Of heeft u een oude hoogstamfruitboomgaard die nodig aan herstel toe is? Woont u in een komgebied en wilt u een poel aanleggen of onderhouden? Dan kunt u waarschijnlijk een bijdrage krijgen van ons.  

Wanneer u precies in aanmerking komt voor een bijdrage, hoe u het kunt aanvragen en wat u vergoed krijgt, leest u op de pagina 'Subsidie landschappelijke beplanting in het buitengebied '.

Mogelijkheden samen bekijken

U kunt een afspraak maken met een van onze medewerkers van team Buitenruimte en Vastgoed. Deze bekijkt ter plaatse samen met u wat de mogelijkheden zijn. Bel voor een afspraak met telefoonnummer 14 0481.

Als u meer informatie wilt over ons buitengebied, dan kunt u ook deze folder lezen: Samen actief voor het landschap van Overbetuwe